Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimani i nista vise... cuj bolesnjaci...
Kub bošnjaka će danas u Banja Luci razmotriti ...hhaha Zakona o radu usvojen i pored demonstracija jadnih radnika_sofisticiranih robova, a Klub bošnjaka će danas razmatrati....trla baba lan da joj prođe dan, taman vas neko u Banja luci ferma za nešto, isto kao što u Federaciji vladajuća klika ne ferma jadni narod..... Mi smo malo po malo postali sofisticirani robovi, dakle za razliku od nekadašnjih robova mi danas eto živimo u stanovima, imamo toplu vodu za sve ostalo robujemo.
Sofisticirani roboti" ....tu je negdje ta konstatacija nije daleko....,pa se nekad upitam ,pa zasta ce nam i ovi -virtualni komentari .....sve je ovo bez veze ,raja ne treba da kuka ovde, vec da se obracuna sa tom bandom sto je na vlasti ....jer dok god ovako gundjaju .....na ovim portalima , ti smradovi koji ih prestavljaju i dalje ce da glodju .!
Ne postoji dan RS-a koji bi slavili hrvati i bošnjaci. Zato me živo zanima koji K se provlači ovolika fama kroz medije zbog 9.1. . Znamo da su fašisti i šta sad. Proglasite brate neki dan kao Dan bošnjaka , hrvata i ostalih koji žive u manjem BH entitetu i zdravo... Ovako samo skrećete pažnju sa bitnih problema i držite nas kao zatočenike!
Kaze balo Srbinu da je fasista? sluga turaka, ausrougara, nijemaca i ostalih okupatora... kakva ironija ...
Ja ne znam ko je bio sluga. O tome bi se dalo diskutovati. A za ovo ostalo, napusite mi se qrca obojica....