Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siguran sam da u sarajevu ima vise srba na funkcijama negoli bosnjaka u banjaluci, sto je paradoks sa obzirom koliko ih je zivjelo tamo prije rata. No to me ne cudi zbog toga sto ti isti ljudi koji su bili u banja luci za vrijeme rata igledali ili cak pomagali miniranje Ferhadije. To govori toliko o barbarstvu ... boze sacuvaj. Kako se od tih istih moze ocekivati bilo kakva karakternost.
Da li Sarajevo kao glavni grad BiH sprovodi u djelo ustavne odredbe o ravnopravnosti naroda\'
nista cudno od suljinih igraca
kako ide ona od Hanke izdajice gdje ste sada . .. . .. . cuj glavni grad MARS
Šta misli gospodin Dizdarević o multietničnosti Banja Luke? Kada će RTRS organizovati emisiju o toj temi ili zločinu o Srebrenici, a da gost bude Dževad Galijašević
Nema tih obaveza koje će vlasti u rs isuniti u korist bošnjaka ili hrvata,oni će ih prihvatiti ugovorom ali ne ispoštovati i uvjek će naći opravdanje za to. Dejtonski sporazum je primjer za to npr povratak izbjeglica,vraćanje imovine,brojna imovina nesrba ja na sudovima i oni to kroz pravosudni sistem mudro rade a godine prolaze.