Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1900 kreveta kapaciteta..pa više ima Ilidza kod Sarajeva!
Evo za ove što neće da goooglaju i pucaju minuse: http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=31370
.......Na području općine Ilidža raspoloživa su 23 smještajna objekta (18 hotela, dva motela, po jedno prenoćište, ženski studentski dom i hotelsko naselje sa auto kampom) sa ukupno 1.623 sobe i 3.510 kreveta, što čini jednu trećinu ukupnih smeštajnih kapaciteta u Kantonu Sarajevo. Niz građevinskih investicija na turističkim objektima koji su stavljani u funkciju tokom ove godine dodatno su ojačale poziciju i ponudu Ilidže na turističkoj karti BiH. ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto nece, blizu hrvatske, blizu slovenije, imaju autoput do granice + jeftino (i niko ne zajebava oko toga ima li alkohola ili nema)
Sa ovim cu se sloziti, od velike je prednosti infrastruktura u zapadnoj bosni jer na brzaka smo u europskim centrima
A ko će pjevati,Nemanja ili Nele??
Dolayi li Šešelj???
Cuo sam ima lijepih zena gore
Hej pa nije los ovaj docek, super je organiziran, pa jos ovo za djecu, pa Lukijan za mlade tinejdzerke i Tijana za ove malo matore haha. Dosta raznovrsan program. Me like it
koji kapaciteti.nije tesko to popuniti.
EKV: Legendardni beogradski muzičar Milan Mladenović odbio je nastupati u Banjaluci 1993. godine uz poruku da ne želi svirati u gradu u kojem je srušena džamija.
Pa logicno kad ce Mile da pjeva "Ne moze nam niko nista"
Ja cu doci kada Balašević bude pjevao: a nastupa, rekao kako je Banja Luka, nažalost, jedini grad u koji ne može doći, iako je upravo Banjoj Luci posvetio neke svoje pjesme. "To je grad iz kojeg mi stalno šalju neke poruke. 'Čuvamo metak za tebe'. A, onda sam ja odgovorio, super... mislim nije lijepo što čuvate metak za mene, ali je lijepo što ste neki ipak sačuvali..."
Sa ukupnih 128 miliona KM duga, Banja Luka predvodi region kao najzaduženiji grad na Balkanu. Sve opštine u RS su zadužene do guše, neke čak i preko 200% preko sopstvenih prihoda. Što se mučite pokušavajući da na aparatima održavate entitet i regione bez industrijskih centara Tuzle, Sarajeva, Brčkog, Mostara i Zenice? Nema šanse da će naselja u RS bez opstati bez svojih bivših regionalnih centara.
@Hercegovacc92 Ne brinem se za vas, đikani su propali svakako, brinem se za taj dio moje domovine Bosne i Hercegovine.
I ti se time ponosis? Ponosis se sto ti je pola drzave u malo gorem stanju od druge polovine? Umjesto da gledamo da zajednicki rijesimo bh probleme, mi gledamo kako je drugom kraju drzave ruzno. Ccc ne valja to
rodno mjesto banja luka, jedem cevap s mnogo luka
ja ću se ljepo naspavat zaovu novu godinu njihovu pa ču ljepo doćekam onu našu nailjepšu Hiđretsku
@Ronex Kako ga kopiraju? Sarajevo izmislilo doček Nove godine? :D
@kwaka ću* dočekam* hidžretsku*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nema lepse zemlje od Srpske republike
bogata korijenjem ha ha
@Parazit vidim da si veoma pametan i razborit...jednog dana mogao bi i konj da postanes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na dočeku pjevaju Bora Drljača i Era Ojdanić