Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ban Ki-moon i Ban Soon-teak i Sabiha i Bakir....... koji Dream Team...... ovo samo u Bosni ma....
A znas li koliko se b.alincadi napilo vode od 92-95 pa nije vise vidjelo cesme.Neka ste njega odveli u dj.amiju,nek vidi stta vam je najveci intelektualni nivo,m.olitve koje ni sami ne razumijete jer govorite S.rpski jezik
opasan ovaj kinez dok sam ja spavao on je obišao cijelu Bosnu, mogao bi lahko biti i bajram dedo . . .
jel se đe popišo ;-)))))
DIVI JOJ FALCOVANE BLUZE !!!!!!!!!!!!
PRISJELA IM DABOGDA
U podne ide vijest kako je bankimun a i gospoja mu fasovo nešto s ove česme, još ne zna se šta.
Radončić je uz Halilovića ostao čak i kada je smijenjen: upravo je uz njegovu pomoć pokrenuo petnaestodnevni Avaz zbog kojeg je završio u sarajevskom vojnom zatvoru. Bilo je to nešto prije nego je država BiH - njezino Predsjedništvo, vojni i policijski vrh - smogla snage da se obračuna s kriminalom i korupcijom u svojim redovima, kako se zvanično zvala akcija izvedena 26. oktobra 1993. godine. No, Radončić je u zatvoru došao tobe: koliko su vispreni diplomanti nikšićke umjetničke škole, demonstrirao je odričući se smijenjenog Halilovića i zakletvom na vjernost SDABiH i Aliji Izetbegoviću.
Ovdje će im i biti kraj...ne gine im pantljičara iz ove česme
Jok eto onaj pakaš slučajni Zlatko sa svojom Aminom higijeničarkom iz pozorišta će dočekivati visoke goste po službenom protokolu.
vidi bakira sto je ponosan jer on voda ovog kineza po bascarsija. Zeljko Komsic je jedini pravi predsjednik BiH. Ostali su tu da popune pozicije.
kažu ko se napije vode sa baščaršije neka dće se opet u Sarajevo vratiti..oni svatovi 1992 godine nisu se napili vode sa baščaršije..nego šljivovice u crkvi...nisu ne nikad vratili više u Sa...jedan svat pogotovo
mrš nazad u bugarsku!
BAN KI MOON ZA PREDSJEDNIKA BOSNE I HERCEGOVINE
Čudi me da i te česme bagra nije ukrala, http://www.radiosarajevo.ba/novost/86212/
Spad ejoj sal, isprljace ga.