Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje politicara, kao da slusam nekog dedu koji se povrsno razumije u politiku, i koji iz neznanja klima glavom i kaze da ce sve biti u redu. Ako je ovo glavni bosnjacki lider, onda je dobro sto Bosnjaci smiju disati. Vucic mu dobar...zapravo samo taj dio sam i pogledao, jer mucanje, i uzrecice tipa "znaate" mi dovoljno govore.
...ma bjaziiiii, ma bjaziiiii ...
cetnici pamtite istoriju ...lose vam se pise , zbog ovoga -pogledajte..! https://www.youtube.com/watch?v=0gTy6O5DlZM
kazul hocel bit rata?????posto je ocito da ti je vise stalo do dragana nego do bih onda brate istjerajte ove df-ovce,formirate vasu vladu sa jos dva tri papka,sape,kopita i sl.postavite svoje direktore,unistite i to malo sto je ostalo i onda kud koji mili moji!!!!
svi ovi politicariju imaju pricu, kako su za reforme, kako se suosjecaju sa narodom, ali samo dok ijh kamera snima! i čim se snimanje zavrsi gotovo nema vise suosjecanja, zelje za reformama i tome slicno!
http://www.avaz.ba/clanak/178462/sarajevo-pedofil-edin-sebo-koji-je-seksualno-zlostavljao-osmogodisnjaka-pusten-iz-pritvora e ovog majmuna sad treba dobro iskarati dok je na slobodi
Jesi nasao sta ces citati. Avaz scepin
100.000
Vićete kad se Bakir očepi i kaže teti Al Džaziri sve svoje boli i tuge :)))))
People Knows