Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Drogba s Bistrika, u kojem si ti vijeku??? Za ove u RS-u znam da su stali na 1389.godini sa Milošem i Lazarom a kad tebi SDA banda ispra mozak, ne znam! Hvališ Izetbegoviće, Cerića i ostale nesposobnjakoviće! Dok ovakvi vode Bošnjake Srbi i Hrvati samo imaju alibi više da ruše BiH!!! Svaka bošnjačka politika mora da bude BOSANSKA POLITIKA i tačka! A u svakom ratu ustaše i četnici su gubili, to je Tito sa 800 članova KPBiH dobio 1941-1945!!! Zato u nedjelju 5.oktobra ZA ČOVJEKA, ZA SDPBiH i našeg Zlatnog ljiljana ŽELJKA KOMŠIĆA!!! Dok god mi vjerujemo i borimo se za BiH, biće je! Ko šiša laktaškog seljaka Dodika i njegove HDZ-ove pudlice Čovića i Ljubića! Nije ovo 1992.godina a Tuđman je poodavno pod Mirogojom a njegov jaran iz Karađorđeva pod onim dudom u Požarevcu!!!
Vi koji sanjate rascijepit Bosnu i Hercegovinu,mozete pusit flaute,i danju i nocu,Bosna i Hercegovina je tu i bit ce cijela,ponosna i zauvijek majka bosnancima,hajd nek neko pokusa potpisat milimetar njenog odcijepljenja,sjedne strane Drine,lijeve il desne...hajd nek pokusa?! BOSNA4EVER!
@viva rs Srbi su dobili sve ratove? Jesi li ti slijep ili glup? Sami sebe uvjeravate kako je laz istina, pa tako svaki poraz pokusavate pretvoriti u pobjedu. Jadno da jadnije ne moze biti...
ZA ovu budalcinu RAMBA I ovog NARKOMANA sa Bisr\\trika.. AKO NE ZNATE STA JE FLAUTA, SAD CU VAM OBJASNITI.. TO JE ONO U STA VAS DVOJICA DUVATE, A PRIJE DUVANJA ZAVRNETE MALKICE KOZICU POSTO FLAUTA NIJE OSUNECENA..
SVEJEDNO, RAZISLI SE ILI NE RAZISLI-POCETNE LINIJE SU ZACRTANE... VASA JE PREDNOST STO STE SABIJENI U TORU NA 26% TERITORIJE BIH I ZA TO VAM SE IZBORIO BAKIRAGA I NJEGOV BABUKA ALIJA.. MA I DOSTA VAM JE, KAD BI IMALI VISE POBUDALILI BI I OTISLI MAHOM U VEHABIJE... SAMO NE ZABROAVITE DA SU SERBI IZGUBILI MNOGE BITKE, ALI SU UVIJEK DOBIJALI RATOVE... ZATO VAM JE \"FLAUTA\"
Johnny Rambo, otkinuo si izjavu iz kontexta da bi zadovoljio svoju fobiju i antagonizam prema Izetbegovicima. Vrati izjavu u kontext i procitaj ponovo. Skini 3D djozluke pa ces vidjeti da je Alija najveci sin Bosne kojoj je zivot dao provodeci 3500dana u komunjarskim zatvorima i 1400 dana u opkoljenom gradu. Da nije tog mehdije pitanje je da li bi bilo Bosne i bosnjaka ili bi sve bilo tzv \"RS\" ili Srbija pa bi ste komunjare bile sretne u bratstvu i jedinstvu. Alija je covjek koji nikada nije rekao nijednu ruznu rijec ali mu nase komunjare ne mogu oprostiti sto je bosnjak(vratio nam je ime koje su nam oduzeli kada i nas jezik). Alija je bio covjek kojeg ovaj narod ne zasluzuje. Nisi ti Rambo jedini kreten, masa je vas kretena na razne nacine...pljujete po Aliji, Bosni, IZ i Cericu, smetaju vam dzamije(iako ne idete u dzamije i cafiri ste), podrzavate pedere, opravdavate i Abdica, i Dodika, volite sve sto je iz Srbije, sve domace je bljah, mrzite sve svoje, mrzite Silajdzica, \"avaz, ntv hayat, muslimani su po vama zaostali a pederi moderni...Nas narod ima problem sto nece nista zrtvovati za opce interese samo su u pitanju osobni interesi, sve bi prodo za sicu, daj mu da se najede pa makar i svinjetina...Jadni ste, jadni, prodane duse, materijalisti...
Drogba, lako je parole bacati. A kako ti objasnjavas ovu Bakirovu recenicu: \"Moramo li se razići da bismo živjeli u miru i blagostanju?\" Znaci on smatra da cemo dozivjeti napredak tak kada se \"razidjemo\". On time zaboravlja da je RS na otetoj zemlji? Po nejmu to je samo razlaz, a ne i pljacka otete zemlje, kao da je to sto je oteto prirodno srpsko. A sta je sa \"muslimanijom\". Nigdje je nema. Kao ce se putovati iz Sarajeva za Bihac i iz Sarajeva za Gorazde kada se \"razidjemo\". Zar ne vidis da je njemu stalo samo do RS? \"Muslimanija\" je samo bila blef da se osnuje RS. Ako kod Bakira ne vidis umotanu u celofan cetnicku propagandu ubi se. A za mene je Abdic izdajnik, ali je Abdic sekundarna pojava. On je nastao tek kada je Alija kreuo da dijeli drzavu. Onda se Babo pojavio trazeci i svoju drzavicu u Krajini, do koje se svakako ne bi moglo putovati kada se \"razidjelmo\", kako Izetbegovici govore. Zar i ova Bakirova prica ne navodi mlin na Autonomasku vodu.
@rambo Bakir je pravi patriota a njegov babo je najveci bosnjacki sin a tvoj babo je u zatvoru u Puli...
Vidite kako ovaj bandit radi za cetnike. On kaze: \"Moramo li se razići da bismo živjeli u miru i blagostanju?\" To znaci kao razlaz sigurno vodi miru i blagostanju, ali eto on bi volio da se ne razilazimo. On je cetnicki agent isti ko njegov Babo. Razlaz bi vodio do haosa i nestanka drzave, zatim i nestanka Bosnjaka koji bi ostali u nekoliko nepovezanih enklava. Kako to da nas on predstavlja u Evropi? Pa on se jedva provukao na izborima, i cetnicka agentura bas njega postavila da rusi BiH po Evropi.