Komentari (369)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu raspisan referendum sa pitanjem: "da li treba vratiti fočake odakle su došli" 20 % se izjasnilo "DA" 80 % "neka nas" 😂 😂 😂
buhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahha
@kraftwerk zamisli nase srece da se u sandzak izmjesti :-) :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovo je moj prvi komentar na Klix-u, i reci cu samo da se nadam da komentatori koji seju mrznju po ovom i drugim portalima i zive samo na portalima, tj. u nekom svom virtuelnom svetu. Bejah nekoliko puta u Sarajevu, mogu reci vise nego srdacan susret sam imao sa svima s kojima sam usao u pricu. Tako da..ajmo malo da smirimo svi odreda strasti. Pozdrav iz Beograda.
Mrššš hebem te u usta Srbijanska ! Fekalijo Beogradska !
@REFORMATOR Zasto mislis da si bolji?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Priprema se ulazak u NATO: http://www.avaz.ba/clanak/256316/pogledajte-kakva-grdosija-je-sletjela-u-sarajevo
Greška!!! Ti si se, Bakire, toliko nagriješio da te skupa ne mogu oprati ni Leta i Aheront. Fali tebi znanja, elokvencije, finoće, ljudskosti, zdravog razuma... zapravo, fali ti sve. Povuci se Bakire, nisi ti dostojan ni da budeš šef odsjeka za urbanizam kod svog jednako nesposobnog načelnika Efendića.
@noridcm. pa skonto je ahbab naš to,i zato je izjavio da je greška bila ta izjava😂
-- poređenje Dodika sa GAdafijem je bila greška Opet greška mazlume idiotski. Poređenje Gadafija sa Dodikom zaslužuje izvinjenje ... GAdafiju ! Ipak je on toliko uradio za svoj narod, a ovaj Dodik mu samo opljačkao banke , zemljište i firme !
Sve je to izvućeno iz konteksta njegove priče......reko da bi mogao završiti kao velike vođe poput Sadama i Gadafija.....nije mu on lično prijetio kako je đikan naveo
Još je izjavio nešta danas za tebe ahbabu..kurir.rs
Gospodaru naš, da li je Dan turskog djeteta ustavan u Zeničko dobojskom kantonu ?? Paaaa, ako maksumi vole da mašu turskim zastavama, a šooooo ne bi bio ??? Pa nije to Republika Srpska gdje djeca slave 9. Januar NEUSTAVNO !! http://www.isabeg.edu.ba/tr/node/145
Ništa nisi bolji od njega!
Ovo je onih 100.000 radnih mjesta.🐑
Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić izjavio je večeras da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poslednji koga treba procesuirati zbog nepoštovanja odluke Ustavnog suda 27. 09. 2016. 23:51 On je glavnom državnom tužiocu Goranu Salihoviću poručio da prvo treba da pozove na odgovornost one koji nisu sproveli odluke Ustavnog suda o konstitutivnosti Srba u kantonima Federacije BiH.
Prije Dodika treba procesuirati sve one koji do sada nisu ispoštovali odluke Ustavnog suda u vezi sa izborima u Mostaru, prije svih Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, rekao je Mektić.
@djebazapelo I kako da ga procesuiraju kad u tuzilastvu sjede Covicevi ljudi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I sad se neko pita, cudi, zasto Srbi ne vole BiH .. evo 1001 razlog ... svako slovo u vecini komentara je razlog zasto ne volim BiH. Mi se odricemo 9 Jan, vi 1 Marta i sve super ... a i mi i vi cemo slaviti 9 i 1 .... i cemu ovo sranje ? Zasto je Bakir uopste morao dirati u sve to ?
ta dva datuma nemaju nista slicno, ama bas nista!!!
Ne mozes porediti mazgu sa Gadafijem nikako
Za 4-6 godina završen VC? Ako bude gotov za 46 godina, dobro je.
Možda je tip mislio na WC... U tom slučaju mogu uspjeti, ako se baš potrude.
Ovakva mržnja i frustriranost u komentarima se može objasniti time što je voće ove godine jako slabo rodilo pa nema jeftinog alkohola.
Kako nema, bamba Tuzlanskog 2.35
De bolan Bakire i sam znaš da je sve namještena farsa i referendum i sve tj tvoja ličnost kao karakternog političara!!Sve to samo nebil Dodik tj predsjednik Republike Srpske(koju ti je babo dao i potpisao) priznao sud BiH zvanično, jedan od uslova MMF'a da pogura sa malo sadake je ovim ćinom i realizovan a Dodik ostao "iron fist".....;-)
Zao mi je al ovog puta grijesis. Cjeli svjet je uperioprst u tuzilastvvo BiH jer je to njihov posao da zastite drzavne institucije a tamo cjede Covicevi ljudi. Jedan sam od najvecih kriticara Izetbegovica al ovaj put nije kriv.