Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Bajtal je expert za sve i svašta...
SDA je veliko zlo,ne samo za cjelovitu BIH,nego i FBIH.
Bajtal Vegeta, u sve se mijesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laku noc Bosno i Hercegovino! Iako je tako vec 25 godina.
Nismo eto znali, neka nam je dr Bejtal pljuno u lice istinu bolnu :)
8 potpredsjednika??? Jesam li dobro pročitao, 8?? Tobe jarabi, što bi naš narod rekao. Pa gdje je tu neka solidarnost sa običnim građanima? Pojedini nemaju nekad za hljeb a ovaj ima 8 potpredsjednika!! Fuj...
Danas je SDA glasala samo za to da i dalje zaposljavaju po rodbinskim vezama. Nista drugo nije izglasano. A privredna deklaracija kako otvoriti 100000 radnih mjesta???
nekih se ljudi nemoguće riješiti,,,,,, ''politika je kurva,izvinite što psujem...'' Đ.B.
Bakir je izabran po svim principima demokratije na mjesto Predsjednika SDA. Ćestitam i želim da dugo, dugo vodi bošnjački korpus i BiH.
tebi je daleko i pamet....
Daj neki argument. Najlakše je takve komentare davati bez ikakvog kvalitetnog objašnjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebes ti ovo kad danas svaki drugi pametnjakovic moze bit ekspert,analiticar i sta ti ja znam.
...sama demokracija je ukras diktature....
Jok jok, Demokratija je opijum za narod, da narod pomisli da se on za nešto pita. Ali ako mislite da je to samo u Bosni, onda se grdno varate
@škola_kalbasi "Drugdje" dobivaju poput Nijemaca pare za djaba (trenutacno 1.3 % na 20 godisnje njemacke trezorske zapise, dok se mi moramo jebavati sa MMF om
_""Kritička javnost je doživljavala protukandidate kao neku vrstu demokratskog ukrasa i ništa više. Ono što se očekivalo jeste da će vlast otići u Izetbegovićeve ruke i to je sve. Što se tiče eventualne moguće promjene na političkom putu te stranke, i tu teško možemo očekivati nešto jer naprosto ljudska priroda je sazdana tako da uglavnom sve što radi, radi po inerciji starih navika. Navika je, a to psihologija dobro zna, druga priroda čovjeka", rekao je Bajtal za naš portal." Znači, NEMA NIŠTA.
samo sam again naslov procitala i kazem hahahahahahahah
Svakakve ljige i liliputanci daju sebi za pravo da drze pridike i pametuju. Koji Bajtal, ba? Ko je, sta je on? Sta je u zivotu uradio i napravio? Postao medijski "filozof" i "politički analitičar" nakon Fahrinih paljevina i haosa, kad je pričao o nekakvom "proljeću". SDA je popravila izborni rezultat nakon što je Riđobradi povratio uticaj u SDA nakon konvencije. Kada je Riđobradi bio poražen od Klempavog 2009. SDA je ostvarila najgori rezultat u istoriji i postala prikolica SDP-u, a po prvi put je SDP osvojio više glasova od njih. Glasačko tijelo i članstvo SDA (ono pravo) želi "prave zelene" a ne "crvene sa dresom obučenim naizvrat". A Šemso je potreban u SDA, ako ništa kao glas neke korekcije ili "ravnoteže" mišljenja.
Osta jarane bez zemlje sa takvim razmisljanjem,ni u cijeloj Fbih vise nemozes dres svoje zemlje slobodno da nosis a kamo li u cijeloj BIH.
Pa Tihić je sa Dodikom, Ćovićem i Lagumdžijom rušio Silajdžića i pravio ambijent u kojem Bošnje postaju građani drugog reda. Ni Bakiru ne ide u prilog što je tada šutio umjesto da se suprotstavio takvoj Tihićevoj jadničkoj i podaničkoj politici. Ali valjda se tada nije osjećao dovoljno snažnim...
ovaj ''profesor'' kad sebe vidi u ogledalu počne pjevušiti....'' mi so prikaze netraži dokaze ''. :-D
Zivio Presjednice nas
Bravo presjednice nas, Bakeeeee
Tako je Bajtale . . . koji poltron moraš bit da u ovakvim prilikama fikusa glumiš . . . !!!
Bake kralju