Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekam clanak kako je Bake dijelio bajrambanku
kažu samo stoje dijeli
Docekao si evo.... :D
Fino napisana hutba Reisa..Trebamo prvo krenuti od sebe i svoje porodice i cistiti ispred svoje avlije,pa tek onda ocekivati neke daljnje promjene.. “Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe!” (Er-Ra’d, 11.)
Nevjerovatno zar ne?
Super, hoćemo. Hoćeš li i ti i ti samo pričaš? Mani se priče Efendum. Radi svoj posao.
Kod reisa hudba sve je rekao ništa nije kazao.Posao reisa je da direktno i jaano kaže sta nije dobro.Reci fino imenom i prezimenom ko šta radi i da mu to nevalja svaki put isto.Vjernici svakako nece ciniti nered na zemlji problem su ovi drugi njima treba sasuti sve u brk.
Ljigavac
Kaze reis da jedni vuku lijevo,drugi desno, i tako bosnjaci rasipaju energiju.A nije reko gdje bi trebali da slozno vuku i usmjere energiju.Dali da budu patrioti i da se zajedno sa drugim nacijama bore za drzavu BiH,ili da se bore za sto?
Ti prvi
Bakir mu instaliro SDA softver preko C usb-a al helenejs Bajram Serif Mubarek Olsun dobri ljudi
Šejtan
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima
suzdržati se od negativnih komentara na današnji dan