Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema Bajramovicu,pa jeli ti zena dostojanstveno radi u vladi Fbih.
kaze poltron vlasti koji je svu familiju pozaposljavao u drzavne institucije !
Ma samo kada ga vidim dva prsta u usta i dobro se ispovračati. Goreg šljama od njega nema. Kako ga nije stid na crnu zemmlju izaći.
Sad ce opet uvesti dodadtne akcize I povecati postojece, da vrate "ko'fol" ove pare koje su potrosili na predizbornu kampanju
svakom svoje dupe milo, nazalost
eto on ko nešto radi
da, i tako za bajramluk konzum uruči 150 otkaza ljudima iz Mercatorove uprave, Što su i piceki zaštitili ugovor svoje ljude a i sto ih ovi na noz docekase ;) bravo samo za to sindikati i postoje i da ti imas 4500 KM plate ;)