Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je rekao M.Lazovic nije on nikakakav sindikalac ako mu je stalo do prava kada su njegovi interesi ugrozeni, gdje si bio kada su protestirao u feroelektru,diti, ..... A ne slažem se sa novim ZoR da neko ne misli da sam SDA spiner :-)
Dobre mjere, ali vidjet cemo sta ce biti praksa, a ti bajramovic put po noge dokazao si svoju nesposobnost, sad daj da se spasi sta se moze
Eto te ko Ronhil !
jedi govna majmuna sa platom od 3500 maraka,sram te bilo
Bajramoviću, učini uslugu sindikatu i radnicima - ispali se s tog položaja, ali H I T N O ..!!!
Najveći PARAZITI su upravo ovi ublehaši! Oni građane Federacije koštaju godišnje MILIONE MARAKA!
........ kol'ko si glup,nikad saznati nećeš?
to će opet biti protest uhljeba iz javnih preduzeća i državne službe, te mudonja iz sindikata. Pravog radnika ni na mapi neće biti.
Pravi radnici će kriminalcima iz Sda tj "poslodavcima" tek hebati mamu,ma koliko se ti borio za te lopove
ma hebe mi se i za lopove iz sda i uhljebljene neradnike. I jedne i druge treba posteno izdegenečiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha znas li kud si pos'o? :P