Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trešnjice, evo onih što su nam danas "smetali" ;-) PS- Momcima kapa dole !
Ma, jesu malo ''smetali'' ali u dobre svrhe ...ljudine:))))
<3 moje
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bravo za bajkereeee
karabaja...
"Bajkeri su se skupili i ovo je naš mali do prinos, a svako od nas ponaosob je već uključen u akcije prikupljanja pomoći" DO PRINOS - Još jedan od bisera novinara, po kojoj li je ovo gramatici ispravno!?
Bajkeri su zakon... to ti je ko vjera...
Pogledaj plasticnih kesa? Daj zabranite plasticne kese u cijeloj Bosni I Hercegovini, plus prisilite trgovacke lance da pocnu otkupljivati plasticne flase, tacnije da ne mogu prodavati robu sa plasticnim flasama koju ne otkupljuju. TO CE SMANJITI ZAGADJENJE U BOSNI RAPIDNO, PLUS STO SLJEDECI PUT USLJED POPLAVA NECE BITI ZACEPLJENJA ZBOG SMECA!
pa u radnjama vise nisu besplatne plasticne kese
vrecice od papira treba uvest u markete a izbacit plasticne kese,najvise stete upravo prave ove plasticne kese iz marketa.njih najvise mozemo vidit po prirodi a i u rijekama i oko njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)