Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba sve betonirati i postaviti kanalizacione cijevi, da se vidi da su nase muslimanske opcine urbane za razliku od genocidne republike sumske.
Gospodine Miro i sam si ga raskopao i nasuo tisuce kubika nasipa a spasavas Boracko neznam od koga kad si i sam gori od svih.
Sve dok je turbofolka u ovoj zemlji neće biti bolje... Smijem se kladiti u šta hoćete na ovom svijetu, da preko 95% ljudi koji su odgovorni za ovo što se dešava na Boračkom jezeru ustvari slušaju i otvoreno podržavaju turbofolk i taj način života, a za one koji ne znaju ili se prave da ne znaju, taj način života ima samo jednu filozofiju: UNIŠTI SVE ŠTO TI SE NAĐE NA PUTU, I USPUT PROBAJ DA IZVUČEŠ KORIST OD TOGA DOK TVOJ KOMŠIJA NE CRKNE OD MUKE ŠTO I ON TO NEMA.
Od malih nogu sam posjetilac Boračkog jezera-više mi se ne ide, nije to više to. Šteta, u tom dijelu zemlje je divna priroda i mogli su tu napraviti bum, ali ne bum gradnjom, nego bum sa netaknutom prirodom. Sada kada šetaš oko jezera, prolaziš kroz naselja vikendaša i pnasiona, s kontejnerima iz kojih kipi smeće...Nije to više to. Dobiješ želju da bježiš dalje, daleko u Prenj, ali i tamo se polako uništava sve...Pogledajte Glavatičevo, uzduž Neretve su vikendice na samoj obali i naravno, ponovo-Gomile smeća. Ali, što učiniti? Ko može nešto učiniti u vrijeme ove prodane vlasti, prodali bi dušu đavolu za pare. Gorsko oko, pitam Vas: imate li prijedlog šta da se čini. Jer, \"Boračkih jezera\" ima puno. Prokoško recimo su uništili, još samo sa one stijene na prilazu podsjeća na sebe. Kada se sidje dole, druga slika....Ružna sa prljavim jezerom od kanalizacionih cijevi vikendaša....
samo nek se zaje.aju .ebace im mujo majku svima.
Sve je to po planu i programu. Neko ima cilj da unisti i prirodu i turizam i da ga svede na minimum sva nasa jezera i rijeke imaju slicne probleme. TRBA SVAKOM NASEM MINISTRU DOVESTI PO JEDAN KAMION SMECA I GOVANA I IZTRESTI MU PRED KUCNA VRATA, JEDNU TURU PRED VRATA VLADE TAKO DA NEMOGU OD SMECA I GOVANA UCI U VLASTITU(ukradenu) KUCU A NI NA POSAO!!!
ovo je postala svakodnevnica u BiH,gdje god ima neke pirode nastoji da se unisti, a vlasti kao i obicno nista ne poduzimaju!
Skoro sam bipo na jezeru, fakat su ga unistili, gradi se milion nekih gluposti, plaza je zapustena, smece na sve strane, wc da ne spominjem. Zalosno.