Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovog supermena. On bi kao i Dodik da prkosi zakonima fizike. Supermeni u isto vrijeme da borave na vise mjesta. Samo Badnjevic izgleda ne zna dobro model iz fizike za to. Samo da dodam i to da je Badnjevic previse eksponirani naucnik, a svoje radove citira ili sam ili njegovi ucenici. Poprilicno beznacajna figura u nauci u usporedbi sa onim kako se predstavlja.
citiranje je danas kao lajkovanje.
Fakat si u pravu. Sad gledam citate. Svaki njegov rad sadrži previše autocitata, a jako malo citata iz značajnijih časopisa! Ali kako god... sumnjiv mi je borbom da se ubaci na Uni u Bihaću! Čuj, Univerzitet u Bihaću! HBteeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VERLAB !!!!!!!! Milione KM uzima njegova firma od domova zdravlja i bolnica za lijepljene nekakvih glupih markica.
Nisu to glupe markice nego potvrda tačnosti i ispravnosti medicinskih uređaja koji to prolaze u svakoj normalnoj državi. Ili ti je draže da te kače na neispravne ?
Jest previše u medijima u skorije vrijeme bez neke potrebe ali čemu tolika netrpeljivost. Čovjek je uspio, radi,sposoban je, ne bavi se politikom, a vi samo kenjate.
Ma meni nekako ne prilici da se preko novina povlace.Svi tamo negdje znaju sta je u pozadini svega toga
Nemojte ovo rjesavati preko medija
momak ja bih te pustio al se odrekni makar dvije funkcije, pa onda možeš u upravni
Zasto je ovo vijest? Nastavi niz i nabroj gradove u BH Univerzitet u Bihaću Univerzitet u Travniku Univerzitet u Mostaru Univerzitet Pale Univerzitet u Zenici
I ovi se preko medija naslu prepucavati
Ovo je običan bedak od insana, Bišćani ga znaju kao Badnju vecer varalicu
Koji je to oksimoron Univerzitet u Bihaću!? Koji ćeš se qlc prijavljivati da budeš član UO Uni u Bihaću!? Lik, ako je naučnik, trebao bi biti svjestan da nema svrhe Univerzitet ako ne targetira populaciju od 500000 do milion ljudi. I čovjek se žali i pita za kriterije. Pa čitav Uni u Bihaću ima manje citata od njega samog. Zato mi je apsurdnost traženja "pravde" u ovom slučaju još i veća. Šta će on tu kao znanstvenik!?
Da si valjo bio bi, ovako imas odgovor adekvatan...a da boluje ego, boluje
Ma napusi se k...ca majmune odvratni Samo trazi promociju sebe i svog besmislenog zanimalja Moderni satronisamuhljeb a doji indirektnk drzavnu sisu i izvlaci pare gazdama slovencima
Ta brećo navro je u upravni odbor ko bisan 😂😂😂
brzonapredujući naučnik
terorista sa burch unierziteta, gulen
@alanny Vise je knjiga napisao nego sto je procitao