Posjetitelji panično bježali
3.1k
Bačen suzavac ispred Zetre uoči koncerta Ace Lukasa
Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
održao do sad 100 koncerata u Sarajevu i dođu neki kreteni da glume patriote na 101. koncertu...
SDA demokratija i multikulti sarajevo
pa nije cudo da o bosancima (bosnjacima) zbijaju tolike viceve...ovo je samo pokazatelj koliko se nisko spustate i vrijednujete tudje (vla.sko) pa makar i najprimitvinije i najprljavije bilo a svoje blatite... glupi bosnjaci, da vam Bog da bolju pamet !
Velikosrbi-NO PASSARAN!
de rajo.. smirite tenzije!! dobar pjevac!! on samo hoce da pjeva..a mi neki da ga slusamo! ko ne zeli, nemora ici na njegov koncert! pa nismo divljaci..brena bila u sarajevu...halid bio u beogradu,, i sta sad??? pa popustite ljiudi dragi!!!! muzika nema nista sa politikom!! ma polako,,,sta vam je?? onda znaci samo se u bosni pjeva?? pa nemoguce. i??? uvijek isto?? ja nisam za to!!!!! a vi ostali kako hocete! izvoli onda samo onu izvornu...ne zaboravi internet da zabranis ..kao u KINI!!!
pa boze dragi , bas niste sami sa sobom!! pa eto iso i nas halid u beograd!! pa sta? sve o.k. pa dokle tako dalje? jestel pri sebi? hocete u evropu a necete ni do srbije?? e bogami , nista od te ljubavi!! pozzz iz evrope!!
Ja uopste ne razumijem kako bilo ko ima pravo nekom odredjivat sta ce slusat. Lijepo kom se ne slusa nek ne ide i to je to.
sta je vama ljudi , do jučer nas klali i proganjali a sada im plaćamo da nas zabavljaju . osvjesti se bošnjo !!!!!!
zanimljivo je da djeca bogataša u sarajevu dolaze da prave nered ispred zetre za vrijeme koncerta ko biva neodgovara im ,a kako su vaše tatice došle do para lopovsku vam
dok je ovaca, bice i vune :D
BAR SE STOKA ISPLAKALA OD SRECE STO IM JE DOSLO OVO SMECE
Aca Lukas: \"Taj portal neka mi klikne na k*rac\". HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
zojbarrrraaaaa...hajhharrrraaaaaa..ojsmrakčina!
treba i rokerima baciti suzavac kad dodju oni u2 i rolinstonci :-)
Poslije ovako toplog dočeka od strane Sarajlija, mislim da ne bi trebao biti problem da se saberu donacije iz \'grada\' sarajeva za izgradnju Krsta iznad Baščaršije. Svako osporavanje za izgradnju je besmisleno, jer dosta ovakvih sinošnjih \'sarajlija\' itekako zalužuje da ima orijentire u svojim bizarnim životima
Hajde ne kenjajte stoko...Sad se neka SDA nasla pametna da lozi ove hudnjake za Acu i kojekakve pjevace koji dolaze iz Srbije...svaki mjesec neki SRBIN turbofolker pjeva na bazenima, sto to ne zabrane ili bace suzavac. Kada Meki Torabi uzima pare sa SDA-ovim kadrom po Zetri onda je to OK. Neko je spomenuo Srebrenicane i Sandzaklije. To je glasacki potencijal SDA i SBB. Sta ces instinkt gena i podneblja vuce...Ova ko fol gradska raja, to jest kreteni koji su dosli iz pm sad se prave pametni a u glavi im jos goveda i ovce ricu. NEKO JE NEKADA NAPISAO VEOMA TACAN KOMENTAR NA JEDNOJ ZGRADI U SARAJEVU A GLASI: KARADZICU LJUBIM TE U BRADU, ZIVILI SMO NA SELU SAD ZIVIMO U GRADU.
bezveze komentari