Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira ja licno mislim da je ovo mrcvarenje zivotinje do njenog umiranja
@eurokrem Bolje siti pod krovom nego gladni na ulici, kako god okreneš.
Ovo sam stalno govorio, da me neko ovako zatvori i drzi citav zivot ja bih radije da me uspava, ali eto ljudi se prave pametni i glume neku finocu a nemaju pojma da samo prave gore sa tim ne treba ih ubijati Gore i za pse a gore i za nas ostale ljude
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije kupovine ili udomljavanja psa, prvo dobro razmislite da li imate dovoljno vremena i volje za kucnog ljubimca. Ako niste sigurni, odustanite, ucinite uslugu zivotinjama i drustvu. Za broj lutalica na ulicama, iskljucivo su odgovorni ljudi. Pas nije komad namjestaja, modni dodatak ili igracka, vec zivo bice koje zahtjeva paznju i vrijeme, i to godinama. Dok god se takve ne pocne tuci po novcaniku, velikih promjena nece biti. Sto prije treba uvesti masne kazne.
@Moreno83 to se kod kineza proda po klizanoj cijeni i rjesena stvar😂😂😂
Sramota za nasu drzavu da jedan jedini azil lici na otpad.Bitno je da ste vi trotoar ispred predsjednistva napravili da vam sta ne zapne kad hodate.Sepurite se i slikate po restoranima a o inostranstvu da ne govorim.Samo da vam guzica vidi puta.I ovi psi trebaju neciju brigu i ljubav.Ja svaki dan nahranim lutalice y svojoj ulici i nikada me nisu napali.Ovo u Praci je sramota.Konakovicu stidi se kao covjek prvo pa onda kao premijer.
Laž od članka. Ti psi su gladni i bolesni, štenci ne dožive niti tri mjeseca starosti, umiru u najvećim mukama, često pojedeni od drugih pasa, nitko ne mari za njih, izgladnjeli do kostiju. Sram bilo autora članka da može pisati takve laži. Ako je 2000 pasa smješteno u azil, a udomljeno ih je 500, te ih je sada 500, gdje je nestalo 1000 pasa???
Ima vise gladnih ljud pa se niko ne sazali nad njima jer ne moze napraviti organizaciju "Kasika-Viljuska" (Av-mau) pa da preko nje uzima novac iz EU, rijetki iz ove organizacije vole zivotinje, vecina ih samo voli €
Dudlaj ti svom Dudku kod vas je jos gore
Ja sam ovdje ,krelac.
nema nista dok se svi psi i macke ne cipuju kao u hrvatskoj i ako ga uhvate na ulici vlasniku zestoka kazna. tako bi se rijesio problem ali ovo je drzava debila ako se drzavom moze nazvati.
Roditeljskoj kuci na Jezeru se svaki dan skupljaju donacije da bi odrzali njen rad. Ja volim pse, ali vise volim djecu. Muka mi je kad neko poredi to jedno s drugim i stavlja znak jednakosti izmedju.
Kad je tako idilicno smjestite tu i ove iz "Dog trust-a"
Ih sto Av-Mau opra pare.... svaka cast :D Vidi se da se radi o milionskom zdanju, a i same mi zivotinje djeluju sretne :D
https://youtu.be/O-OuemXk4hE
https://youtu.be/O-OuemXk4hE
https://youtu.be/O-OuemXk4hE
https://youtu.be/O-OuemXk4hE
https://youtu.be/O-OuemXk4hE
azil u Prači, poznat i kao pseći aušvic
Ovo je azil u Prači...prosudite sami...nije za svačiji stomak. Tužno. https://youtu.be/O-OuemXk4hE
https://youtu.be/O-OuemXk4hE