Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
desolation of smog
...eto, ni turska vlada ne dođe :)
koja jos nije dosla?
ko kad imamo tehnologiju iz srednjeg vijeka... po aerodromima u svijetu slijecu sa 0/0 vidljivosti zahvaljujuci ils-u IIIc...
Tehnologija koju SJJ posjeduje je solidna, mada tehnologija za slijetanje po nultoj vidljivosti je vise vezana za avion nego za aerodrom, problem je izrazito tezak i nepristupacan aerodrom zbog geografske lokacije. I nije tacno da se u svijetu slijece sa vidljivoscu 0 (ukoliko avio prevoznik nije prisiljen). Svaki avion teoretski moze da sleti sa vidljivoscu 0, ali je stalna praksa svugdje u svijetu da se izbjegava rizik izuzev ako nema alternative.
u Sarajevu i ptice hodaju zbog smoga
ptice pjeske idu havarija xD kod mene dijete place ne zna sta ce.
*** mater turcima