Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini nacin do slobodne Bosne jeste u ponovnom protjerivanju pravoslavnog zivlja iz Bosne u Srbiju. Jer oni nisu Bosanski narod. oni su strani, rusilacki elemenat u Bosni koji podivlja svakih ~40 godina i napuni jame bosanskim narodom. U najtezim trenutcima oni uvijek staju pod tudji barjak i napadaju Bosnu. Njihove duse se prelivaju zlim mislima i neprekidno razmisljaju o unistavanju svega onog sto je bosansko. Slobodna Bosna i Bosanci
a jest to tacno da to igra ulogu sto je neko bio kuci i radio neke stvari, ali mislim da ona to zna jer je dijete razvoednih roditelja, pa je cula te price kako je jednako vrijedan onaj rad zene kuci koji je nepalacen i onaj muskarcev. Vjerovatno.
Je li filmom obuhvaćena i bošnjačka heroina Rasema Handanović ?
Za Ajnadzica su one oberheroji...svako.
Biće ubrzo i prljavih srpkinja u BiH koji će i za manje od sat gubiti svoju prljavu djecu
Jesi li utapao sinić tugu u rakiji?
JEL TO TVOJ KONAČAN ODGOVOR?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)