Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast,konacno ono sto smo dugo ocekivali se i ostvaruje,malo po malo nasa cestovna infrastruktura postaje sve jaca,sto nas moze samo radovati .
autoceste rade odlican posao i da su i ranija rukovodstva ovako radila sada bbi imali gotov autoput
...uranio, mašala...od kad je radno netbiroa, od 8 ili od 9?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U Bolnici u NJujorku dvosedmičnoj bebi isprintali 3D srce, ženi u Švedskoj presadili matericu- rodila zdravo dijete, svemirska sonda došla na rub sunčevog sistema... 20god. poslije rata imamo 124km autoputa, URA ZA POKOYA; URA ZA PATA!!!
Ne bi ni ta 124 km autoputa imali da je SDA bila glavna kao sto je 18 godina bila i napravila u tih 18 godina 30 km autoputa!
Izvalio joj tumor
lijepa vijest pred izbore
Ja kakav smo mi narod kad oni nas kupuju auto-putem. Pa 21. vijek je, pa podrazumijeva se da to moras imati i to smo jos trebali imati davno. Al et dok ima ovaca bice i vune. Kupuju vas za 120 km puta a slijedece godine necemo imat da jedemo.
klix-sdp.ba, sdp-klix.ba ili samo kiks.ba
Najjace mi je kad se SDP-ovci pocnu hvalit kako su oni autoput nqpravili... Jesu, sa novcem od nepovoljnim kreditima koja ce i nasa unucad otplacivat, sa raznim malverzacijama sto se dodjele tendera tice itd. Lako je tudjim qurcem po trnju mlatit
Nevjerovatna predizborna laz.Da dionica se otvara danas,koja ce biti sutra opet zatvorena,jer jos ima najmanje 30 dana rada.Informacija 100% pouzdana
Lijepo je znati da u svakom momentu mozes sjesti u auto pa oplest autoputem do tarcina
jučer sam od Zenice do Sarajeva stigao za pola sata
Negdje sam vec napisala, i ponovit cu. Izmedju toga da nas kradu a mi nemamo nikakve koristi od toga, i da nas kradu a pri tom nam drzava bar po cestama lici na drzavu, glasam za ovo drugo. I jedva cekam sjesti krenuti na more, i izbjeci bar pola sata do sat guzvanja oko Sarajeva. Konacno!
Ja bih rađe bez ikakve krađe, ako nije problem?
I ja bih rado da vjerujem u taj utopijski scenarij bez ikakve kradje, ali svi vrlo dobro znamo da to nije moguce, pa onda od 2 zla biras manje, jer ce se krasti kako god okrenes. Vjeruj mi, nema tog nivoa vlasti, pa makar bio samo neki direktorcic u nekoj sasvim nebitnoj javnoj ustanovici da nece raditi po principu IMT (za neupucene "imal' mene tu?") a to ti ga opet dodje kradja drzave.
SDP do TOKIA a i DALJE :D
Milina, jedva cekam da se provozam od Vogosce do Tarcina.
ljepse je od Zenice, kroz tunel 1. mart :D
ihhh oguzace se onaj iz orasja npr dok dođe do mora nasim ovim auto putOm :P :P
...JA NEMA RIJEČI....SAMO POHVALE I DA KAŽEM I NE IZGRADILO SE KADA MOMCI VRIJEDNO RADE U 3 SMJENE....TO SAMO ZNAČI KVALITET I ELAN ZA RAD I REFERENCE U SVIJETU...IDEMO NAPRIJED UJEDINJENI...
Radoncic sinoc laje kako je Cengiz firma tu bez razloga i da samo uzimaju pare,a ljudi i prije dogovorenog roka zavrsavaku radove!! Nasi rade stupsku petlju 2 godine,probili rok za godinu dana i jos je nisu zavrsili!!! Neka nama Turaka i Cenginz firme :)))))
Džaba kada će budale umjesto za sposobne glasati za "svoje".
Nesto zadnjih mjesec-dva svaki dan se otvaraju ceste,novi kilometri neko sa strane ko nezna situaciju bi pomislio da imamo vise autoputa od Njemacke a cini mi se da ovi koji u komentarima sve ovo jos uvelicavaju i odobravaju nemaju ni bicikl al eto izbori su brzo pa neka malo.."Pitali Muju na Birou sta je po zanimanju,kaze on pomocni bagerist!Ovi u cudu,daj nam objasni konkretno sta to znaci?Pa to vam znaci sto bager nemoze ja to lopatom zavrsim"...