Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li u RS ili FBiH - Nije ni bitno, bitno je da se nesto gradi u BiH, i to treba podrzati u svakom slucaju!
@Kafana Ne ideš ti,ali kad valja prehraniti porodicu brzo zavoliš FBiH :-)
@Kafana Vidi, vi se zatvarate u svoju prciju, ne mi. Nas interesuju drzavne granice, ne entitetske, kantonalne, a ni opcinske. Dalje, ne ides ti, ali veliki broj tvojih sugradjana itekako ide, i to ne iz moranja zamisli :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to Mile, samo gradi Bosnu
Ovo pred izbore se prave vijesti od nicega. Autoput je omiljena tema i u federaciji a i u RS. O dionici Prnjavor - Doboj je pisano u vise navrata: te kako su zavrsni radovi u toku, te kako je zavrsni sloj asvalta postavljen na 80 % dionice i kkako se postavlja signalizacija. U vise navrata je pisano da se dionica otvara do ljeta 2016. Bas me obradovala ta vijest, kad ono sipak. Svaka dionica autoputa, sudeci po novinarima, se otvara desetak puta.
Autoput za nikoga, koji vodi nigdje.!!
autoput Banja Luka - Doboj: sedma epizoda...
Ček ček malo.... Mi imamo Slavonicu, Dalmatinu, ... autocesti treba dati ime. Kako će se zvati ?
kod nas nije auto-cesta, već auto-put, dakle u pitanju je mužjak :))
neće valjda biti baš toliko grbav :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RS je ekonosmki stabilnija od federacije..dok federaciju gusi 10 kantona.. rs ima znatno manju "drzavnu" grbacu
koji li je qurac ovoj mojoj android tastaturi...
napisah komentar od petnes' redova, i ode u vjetar... mo'š ga yebat' :)) ukratko, mogu se barem ukinuti besmisleni kantoni, tj. goraždanski i posavski, ova tri hrvatska ujediniti u jedan i time "podmiriti" hrvati i riješiti njihovo pitanje i ukinuti sarajevski kanton, a opštine pripojiti gradu sarajevu gdje, realno, i pripadaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Samo nek je posla.
autoput BL-DO košta 180 mio. autoput BL-NG treba da košta preko 700 mio. približno ista kilometraža. ko je tu sad naivan?
@Kafana pa da košta 360 mio. kakva je razlika?
cijena je logična, ako se u sklopu tog auto-puta gradi i podrazumijeva i obilaznica oko banja luke. takođe, mislim da je u cijelu cifru uračunata i temeljna rekonstrukcija željezničke pruge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trlja medjed iz Laktasa dlanove
Booošnjooki, ima li vode u glavnom gradu?Jel turski booošnjoooki još uvek mašu turskim zastavama kod sebilja?
probaj bar biti originalan debil, umjesto što kopiraš franca.
Tornjaci! Zavist je najiskreniji oblik priznanja.
ENP? Zar ENP nije sistem naplate u Srbiji? Ne znam da li mi je žalosnija varijanta gdje ste postavili fotografiju nekog srbijanskog autoputa ili varijanta u kojoj Srpska koristi sistem naplate Srbije. What's with ACC?
enp - elektronska naplata putarine. šta ti nije jasno?
@Max_Bunker Ama nije u tome stvar xD
Put Banja Luka - i teritorijalni dzep zvani Doboj ne uvezuje ni RS ni Srbe, nego cezne za kapitalom i prometom iz FBiH. Zele obesmisliti ostatak VC prema sjeveru, ali ukrasti i dio prometa kroz Slavoniju.
Na sta ovo lici, gledaj puteva...Kao da je star 40 godina.
Zavrsice ga 2057.
Ćuti, vi u Sarajevu zgrade u centru ne možete da okrečite!