Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, U SDA nema raskola u SBB-u sve OK, SDP je stabilan, HDZ nikad jaci...SNSD ko beton..SDS..prejak... sigurnost u Sarajevu na zavidnom nivou..... plate se samo trose na zabavu i luksuz (kaze Novalic).... A realnost je da je BiH na rubu propasti..pa ko koga ovde za'je..baje?!?!
Ko zna Asima, ima pravu sliku o tome ko je na vlasti. Zna i kakvi su studenti bili, i kakvi su im kvaliteti, a zna i kako to kredit od 100.000KM mogu vratiti za 6 godina (pise mu u biografiji http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=62#!biography.php?id=62). Obican covjek za sest godina zaradi oko 60.000KM, ako ima prosjecnu platu... Doduse, mozda mu i zena radi.
u oči nas lažu kerovi prljavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skinuo sam sebi sliku Asima Sarajlića na mobitel da bi, kad mi učenje njemačkog izgleda preteško, dobio neograničenu motivaciju. Čime smo zaslužili da živimo u državi u kojoj su on i slični njemu uvažavani i cijenjeni, a k tome još i odlučuju o našoj budućnosti?!
@Overeem. Pa eto uzmi ti stvar u svoje ruke i odlucuj o buducnosti. Brate izbori su ti u oktobru pa izvoli
"MRVICE drage.. MRVICE.... mmmmmm .... kad ću ja dobiti šnitu cijelu...čekat ću vječnost ako treba..."
Sarajlic,Kozadra i drugi u SDA kuda su prosli jos tuda trava ne raste ..............
Ne daj babo svoju cerku zbog tih para ona voli Asima konobara..
A sto mozete supljirati to je cudo jedno. Svi pricaju o nekom raskolu, iako od ponedeljka nije bilo nikskve oprecne izjave iz sda, spominju se neki klanovi a niko ne zna navesti nijedan. SDP-ovci slabo ste se spremili :)
Pa sve druge stranke su se do sada ili raspale, ili podijelile na 20 komada, pa se opet ujedinile pa opet raspale. Koliko pricaju o raskolu u SDA do sad ih ne bi trebalo biti na mapi. Valjda svima cudno sto nema razlicitih misljenja u sda oko radoncica pa hajd pokusaj pricu sa raskolom
Vidite podignutog prsta, hahahaha Da li nekoga možda ova slika, sa ovim podignutim prstom asocira ne nekoga, upravo ovako podignuta ruka i prst i prijeti i strog hahahahahahahaha Kako bi bilo da za promjenu stišate strasti, vi u SDA, i da makar jednom u ovih paklenih i nesretnih 20 godina uradite makar jednu pozitivnu stvar za ovaj ubogi narod. Joj kako me ovaj lik sa ovim podignutim prijetećim prstom podsjeća na.........................hahahahahahahah
Sarajliću.............kad ti kažeš evo mi ti slijepo vjerujemo ..............ali kada bi se za.....vali U SDA nema ništa kako treba. Bože novih izbora! Emina
Dobitak mogli bi.
E ovo mi nikad nece biti jasno koliko samo naroda pljuje po SDA i svjesni su svog zla kojeg su oni nanijeli ovoj jadnoj drzavi, a opet SDA pobijedi na izborima. Kako? Zasto?
E ovo mi nikad nece biti jasno koliko samo naroda pljuje po SDA i svjesni su svog zla kojeg su oni nanijeli ovoj jadnoj drzavi, a opet SDA pobijedi na izborima. Kako? Zasto?
Konobar daj jos jednu turu..
Najviše me nervira kad ovako nešto izjavljuju. Šutite, kradite i jebite narod. Nemojte još provocirati...
Hljeba, hleba, kruha i igara da narod ima sta "heklati" uz kahvu, kafu i kavu.....Narode, ja bih konkretno: HITNO SMANJITI JAVNU POTROSNJU.....Pod 1. Ukinuti sve kantone......Pod 2. Ukinuti sve privilegije i smanjiti primanja funkcionerima i zvanicnicima na svim nivoima vlasti.....Pod 3. ...... Nastavite niz
konobar, jednu ljutu i de reci muzici, malo tiseeee....