Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Sarajlic,Ahmetovic,Kozadra i jos neki,kada ih vidim upropasten mi je dan,gluho bilo....
:)))))))))))) OBEĆANJA Kandidat za načalnika u nekom selu drži govor, pa kaže: - "Do vašeg sela napravićemo asvaltirani put! Napravićemo i vodovod! Izgradićemo i školu!" Neko iz mase: - "Ali u selu nema djece!" - "I djecu ćemo da vam napravimo!" :))))))
e ovi drmaju federacijom
vala ako su vam to kandidati, bolje da ste onu jednu kinesku jeftinu stolicu imenovali......i od nje bi bilo više hajra .
Uništili ste ga, tako da ko god da dođe neće ništa uraditi, a svi znamo kakvi su iz SDA, kuda vaš kadar prođe tu više trava ne raste. Pitanje je vremena ko će imati hrabrosti da kaže da je Kanton Sarajevo bankrotirao.
Na ovoj slici se vidi onaj glavati Brko, što je direktor Energoinvesta, a more bit sada onanisao na Elektroprivredu. Nema problema, poklonit će mu je ko da mu je babovina :)
Dva covjeka koja vode BIH ka boljitku.
Ahmetović: "Jooo Bakire, kako bi te s apetitom!" Bakir: "Koga? Menee?" (slika je bolesno smiješna) :))))))))
hehe propadosmo, nema nam spasa jer kada vidim dr.Ahmetovića i njegove kolege, stručnjake - definitivno smo tropa
Gledaj jadova kako se smijulje .. uh.. fuj
Mora da si i ti njihov neki cim imas tako dubokoumne komentare :)