Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce mu porodica izdati saopstenje kako on nije takav, vjecni su postivaoci svih i ostalih... kcerka je udata za muslimana i tako to hahah idioti
Mogu pricati sta god hoce i usput se mogu i slikati jer ima zakonska osnova i to dosta jaka, da se mamlaz krivicno goni u Njemackoj i da fasuje finu robiju.
Neće Dino kvariti dobar odnos sa Dodikom, tako da informacije o provokatoru bit će kao i Dinino oglasavanje o datom dogadaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsolutno nek Švabo zna kakvi pacijenti hodaju Njemačkom
Znaju oni to, ali isto tako znaju to i kazniti pa se onda ne zaj...
i neka ga vrate u rs i zabrane ulaz u eu dozivotno
Daj javite na sto se odaziva lakonisch ce se to u BRD rijesiti
Bravo
bravo Arnaute samo tjeraj do kraja dosta je vise skrivenih junaka iza tastature
A kako bih mu bilo da Nijemci primijene njegovu formulu tamo kad se vrati..
Većina komentarora koji ovdje huškaju na svadju i nacionalnu mržnju su takodjer iz dijaspore
Jadan je narod koji ne zna proslaviti svoj blagda bez da mu provri krv u očima i mržnja prema drugom. Takva mu je i vjera.. lažna i njima potpuno nerazumljiva. Ne znaju šta bi slavili. Nemanjiće, Isusa, Boga, djevu mariju.. jednostavno ne vjeruje ni u šta.
Sad će mu bosanska dijaspora kosti polomiti zaslužila budala.
Nas sve kolektivno treba zapaliti
Auslender koji živi u Njemačkoj, tako sam i pretpostavljao. Najgora sorta su ti što huškaju ovdje, a žive vani i njemačkoj državi poreze plaćaju.
STA!? ZIVI U NJEMACKU!? KAKO NIJE OTISAO U RUSIJU DA ZARADI I DA ZIVI!?
Kazniti ga po njemačkom zakonu jer u bih će ga pustit policija čiji su prethodnici učestvovali u genocidu
Ma to ne treba propustiti. Odmah prijaviti njemačkim vlastima, bez oklijevanja.gospodine Arnaut postupi odmah nemoj biti drugi Safet Softić ili Riđobradi.
Bravo
hajmo mali zurück nach bosnien
Ne, ne, prvo tvorza.
Goran Erkić,95 godište,živi u mjestu Melsungen kod Kassel!!
Jbt... 95to godiste, ni evropa mu nije pomogla...strasno.