Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni ovi iz BiH ništa bolji. nažalost.
Ma znam, bitno je da nije arheolog. Ti ilirolozi, svi nesto hoce da budu arheolozi. Zanimljivo.
Cuj Grubišić arheolog! hahaha!Ne zna ni sta je lopata. On se voli uvlaciti u guzice svim profesorima,pa tako da nije ni cudo da je uspio i ovdje.Neka prvo uradi kako treba postdiplomski,i nek se bavi svojim polsom,a nek se ne petlja gdje mu nije mjesto.
@ Bubamara Ilirolog , ako vec zelis precizno
Željko nije nikakav arheolog, nego postdiplomac na odsjeku za historiju. No, ovo ne čudi, historičari vole biti smatrani arheolozima. Idiotizam.
Jako dobra saradnja. Jos mnostvo lokaliteta je neistrazeno u ovoj regiji. Malo su cackali sesdesetih i sedamdesetih, ali ovo pokazuje arheolosko bogastvo ovih prostora. Bas zanimljivo :)