Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se tiče priče oko zeničke željezare, to nažalost postaje mamuzanje mrtvog konja.
Ovu ciganiju treba cim prije rastjerati pa makar sve pogone zatvorili.
pisao sam o ovome neki dan, niko nije vjerovao https://federalne.com/2024/03/arcelormittal-zenica-u-problemima-s-koksarom-u-aprilu-odluka-o-gasenju-ili-ulaganju/
Gasi sve, bankrot, ravnaj teren i gradi fabriku čipova! A ovo ruglo i otrov nek nosi u svoju veliku Indiju doći će im ko prečišćivač zraka a imat će i tržište.
Bravo niksicu, imas juneci burek, kuca casti
Za kratak period ce pogasiti veliki dio pogona, pretopit, i na kraju ce spakovat kofere sa milijardama zarade. Mutavi bosnjo mu dao sve zadzaba. Sda lopovi
Ma ajd svakako su sve SDA zaposleni unutra. Ako i propadne cist zrak bar dobijemo. Poravnat bagerom pa napravit nesto konkretno.
Pa Kasumović je najvolji jaran direktoru AMZ-a. Kada smo nedavno štrajkali nije se udostojio ni oglasiti, a ovamo se iftari s vatrogascima, medicinarima..
Ovaj ko da je tek izaso iz koksare
Ako neko sumnja u ovo i kaže kako greši, ti mu reci ciganin je al najlepši.
Jel Menta ili Mehta klixE odluci se