Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ne treba dati ostavku . NJEGA TREBA SMIJENITI
Eto novih izbora u SDP-u!Sad cemo da vidimo dali je SDP djl i iskljucivo bosnjacka stranka ili je pak kao sto se neki hvale multinacionalna stranka gdje postoji zajednicki sistem odlucivanja.U svakom slucaju narcisoidnog Zlaje nam je svima DOSTA!
Ma dajte objasnite nam kako ide ovo priopcenje iz SDP- i ko ga pise pa da ovaj Damir to iznese ili to Damir sam iz glave i na osnovu trenutne situacije isprica svaki put. PA dajte vec jednom idite do kraja s tim reizborom vlade ili vandrednim izborima i ponudite vi SDP-og covjeka ili trazite van. izbore ILI nemoj te nista vise pricat niti kakva priopcenja ili saopstenja. Stvarno ne vidim nikakve vajde.
u zatvor s njim... - po zakonu!!!!
hajde ba ljudi pas koji laje ne ujeda.morali su valjda i ovi boljsevici nesto izlajat,da narod pricak kako oni k\'o fol nesto rade...njima je u svakom slucaju lijepo mi smo jadni s njima.....
A Damir Masic je bukvalno oteo stan od srbina.
Ja mislim da je 1) SDP prilicno svezanih ruku u opoziciji, jer je prejaka ova nacionalisticka koalicija, i previse ima placenih pljuvaca i \"komunistofoba\" (mada ne vidim nikakve vece veze SDP-a i komunizma od ostalih partija) 2) I sama SDP ima dosta slicnoh, koji bi vrlo lako i efikasno zamijenili trenutne Brankovice, i nastavili manje vise po starom
sumnjam da brankovic, glupan kakav i jeste konta koliki mu je samar sad opaljen. Al neka on ima svoje ovce uza se BEEEEEEEEEEE NIKO NIKO SAMO BIH
pa \"covjek\" treba dobar izgovor da pobjegne od svojih (ne)djela i konacno ga nasao... A, gospodo iz SDP-a i ostala gospodo- zasto ne izglasate zakon koji omogucava oduzimanje nelegalno stecene imovine politicarima? To bi bilo puno efikasnije u borbi protiv Brankovica i ostale gamadi koja kupi sakom i kapom...a to bi vam bio i politicki poen- dokazali bi da ste ozbiljni kandidati, posteni itd... ha ja.. :):)
U svim normalnim zemljama ove planete, mozda na drugim planetama nije tako, normalno je da se predstavnici naroda moraju i trebaju pravdati za ono sto rade. Tako i Brankovic. Ali sta moze neko ako je on glup, pa mu je potrebno da procita neki grafiti da bi shvatio da ga niko ne zeli. Pokrao je dosad X fabrika, rasturio milion institucaija, nakro se milione maraka i sta sad? Sad bi da se sazalimo i da kazemo nisu to trebali napisati. JESU, trebali su! I volio bih da to postane praksa, da kada neko nesto ukrade, odmah mu na kucu nacrtaj grafiti da se zna.
Ako SDP konta sta uraditi na slijedecim izborima mora malo mrdnuti guzicom
A Damir Masic cvjecka, pravi proleter hahah
Po zakonu!
svi smo mi komunisti u dusi.......a to kosta ! :)