Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvaranje apoteke otvorenog tipa
evo sve trljam ruke...jedva čekam da ja i moja raja upadnemo...ihhhhh
A hoćel\' se moći tu brez recepta dobiti hapaurin, hanalgin, antibijotici, andol itd.... Meni firma ne uplačuje doprinose više godina pa nemogu ni recepta dobiti a ovi ni za pare ne daju. Samo možeš boskofan, bosandol,bosaspirin, boskamilicu, bosšipak itd..... Ima na pijaci jedan travar za svaku thabletu ima zamjenu u travama, ima i razne masti umjesto ovijeh djećijih krema, puder pravi sam od pepela sa cigare.
ispravka \"za koji je potreban recpet\"
Ne razumijem čemu svečano otvaranje apoteke, bez obzira da li se kremice i preparati dodaju preko pulta ili se uzimaju s police. @ovo.ono griješiš ako misliš da će ijedan lijek ili preparat za koji nije potreban recept biti dostupan na polici za samousluživanje, bez obzira što će, aman, svečanom otvaranju nazočiti domaći i strani gosti. Bože sačuvaj koliko smo mali, spori i od čega se pravi događaj.
odavno treba apotekama oduzeti privilegij \"medicinskih\" objekata i preregistrirati ih u obicne trgovacke djelatnosti...jer to u praksi i jesu...brinu samo za profit i nista vise! dok ove javne po principu svih javnih u bih ne brinu ni o tome...nego o tome da im sto manje ljudi udje u radnju i ometa ih!
bar ce se lakse moc uzet morfij:)