Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, sad ce djeneral McKenzie uciniti sve da to sprijeci jer po njemu nikad se nije nista ni desilo. A i normalno, nijedan kriminalac ne priznaje svoje djelo tek tako olako. Sa kanadom to ide ovako, ako ameri usvoje i mi cemo jer moramo, inace jok.
kakav genocid jestel normalni srbi im samo vratili skamatom za ono sto je Oric radio prije toga sa svojim maymuunima i krrvvolocima
akademik,,,, eno pricaju poturice da si provaljen u Kanadi na onoj temi o Corsovicu.
Ako se ni poslije 15 godina ne prestanemo mrziti, onda stvarno Bosne nece biti. Jer, ni jedna zemlja u kojoj se gradjani mrze medju sobom, ne moze opstati.
Mi smo nedavno usvojili zakon o zabrani umotavanja na javnim mjestima. Nemamo pojma o kakvim vi deklaracijama pricate. Mozda uvazimo neku od vasih deklaracija kada javno osudite islaamskiii fuundamentaalizaam i teeroorrizzzamm. Mozda, mozda...
Imigranti cao i bog zeli vam Teo Van Gog
jeste vise i naporni s ovom rezolucijom. ko nece ne mora je usvajat. zar nije dovoljna presuda iz Haaga?
Tesko je to kanadzanima prevaliti preko usta isto ko i srbima kad su ljubitelji ceta sto i ptice na grani znaju !!!!!
@hvo seljacina.....dzabe ti ti takav siromasan sa pamecu nemas sanse kod nikog zivog !!!!!!
ajde bogati, ima dobri udovica sad.
svaka cast inicijatorima, lobiraj te bosnohercegovci, UPORNO!!!