Ministarstvo okoliša i turizma FBiH
0
Apel građanima da ne odlažu smeće u kontejnere
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA GDJE CU BACITI JEB.ENO SMECE ONDA? STA APELUJUTE KOJEG VRAGA IZLAZITE I CISTITE SMECE.
Samo mi nije jasno sto se sada ne odvozi smece sa lokacija koje imaju pristup kontejneru. Evo recimo u ulici Bakarevica na Bistriku, stanovnici te ulice su snijeg ocistili jos u nedjelju i komotno se moze prici gomilama smeca koje su u kontejnerima i van istih. Ja licno cuvam smece na balkonu i cekam bolju situaciju, ali ovo bas traje. Tako da mi nije jasno sto sada ne dodju...ok ne moze redovno, ali moze povremeno. Prvo nismo mogli proci od snijega pa smo ga ocistili, a uskoro necemo moci proci od nagomilanog smeca. Zato apelujem da neko iz Sarajevo X upita KJP RAD za ovu problematiku.
Apel ministarstvu da ne naplacuje odvoz smeca!!!!! \"Molimo ministarstvo da ne naplacuje odvoz smeća iz domaćinstava dok se ne stvore uvjeti za redovan rad Komunalnih preduzeća. Na ovaj način ćete značajno pomoći u vanrednim prilikama da se otpad zbrine na okolišno prihvatljiv način\"
ja bi se izasro kod koksija na terasu
@VUK & @KOKS možemo li kod vas da odložimo naše smeće?
Prosto ne razumijem naš narod, pa za Boga miloga, je li problem odložiti smeće ne balkon, terasu, dok ne počnu odvoziti smeće?? Čitam komentare i ne mogu vjerovati svojim očima!! Prvo mislim, za šta će ovaj apel, jer svako iole normalan i upućen zna da se tako šire zarazne bolesti i već odlaže smeće na balkon!!!
de majke ti, koliko to građana ima mogućnosti za takvo nešto?!
Pitanja za resorno ministarstvo (koje u normalnim zemljama ima ime i prezime): Da li gradjani placaju poreze da bi trpjeli ovakve izjave? Da li gradjani placaju komulnom preduzecu odvoz smeca? resornom ministarstvu bi bilo bolje da shvate ko koga ovdje placa.
E veće nebuloze ne čuh odavno.
kako je ovaj nas narod stoka halooo ba ako ste u mogucnosti nemojte bacati smece imali iko u ovoj drzavi da je pismen?????seljaci i stoko nepismena
Ja nemam smeca,jer nemam sta da jedem stoko robovlasnicka
Jel moguće da apelujete da čuvamo smeće u kući sve dok ima snijega ? hahahahah pa ja ovo ne mogu da vjerujem.
tele jedno pa sto biga ćuvo na terasi kad ga moreš spalit lagamo na terasi?? il ako se bojiš vatre bacit noču dalje od svoje kuče !!
pa zar ne mozes nekoliko dana smece sacuvati na balkonu ili u basti, neces umrijeti vjeruj mi
sve se nema a, cigare se u kartonskim kutijama kupuju.