Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li iko smisliti ista pametno za Bosnu? Sto Bosna ne moze prodavati struju od termoelektrana?! Sto ce to bolja biti ona koju Neretva proizvede? Zato sto ce je stranci prodavati, a ne Bosna. Ante, nedamo ti Neretvu ni Bosnu!
U pitanju je interes.Jebe se njemu za BiH.Ni rođeni brat ti neće pomoći ako nema interesa.
gdje li je dosad bio i sta li je radio?malo iznemadjenje za nas...poslije Haga eto ga nama??????'dal je donio staru stednju gradjana koja je zavrsila u Beogradu???''mozda kasnije budemo cekali......
komunisti su to sve skontali jos osamdesetih, zato je markovic i dosao pa nama prodaje muda za bubrege. Neka nama geometara premijera, pa ce sve biti kako treba
Ante, kad napravite HE Konjic na gornjem toku Neretve probijte i tunelchinu kroz Bjelassnicu da i Bosna osjeti malo Mediterana. Od ljepote i miline necce se mocci disati.
Ante vratiiii seee!
Roditelji djece sela Villabaho pojma nemaju shta je za njih dobro. Zato su djeca tuzzna.