Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce mi pemzija,pa odo u dragstor po litru,dosta mi je polovki vala
je li solo party ili je party uz tamburu.
solo party uz tamburu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj e penzije neće kasniti pa sutra je 7,maj idiote odvratni već 2 dana kasne.....
hajde reci u vrijeme tita,bile su prvog :)
:))) Al je Alija navukao Mosnjake :))) Obecao im zlatne kasike za Islamsku revoluciju i ubijanje komsija Srba i Hrvata a dobili Mosnjaci : Rezervat 24% , Glad i Bijedu , 4300 Džamija umjesto radnih mjesta i fabrika , Turke Arape Siptare i Sandzaklije kao komsije , Placaju Arapima u mladim Mosnjakinjama :)) , Hrane se donacijama Caritas-a itd itd :)))) Mosnjaci VIC " NAROD " :) ) ) )
Hajde kahva sta se ljutis , zivis u malom Kalifatu 24% i strahovitom brzinom se vracas u vrijeme u kakvom je zivjeo onaj Muhamed :))) Džalalabad sve vise podsjeca na Arapske kozojebine iz doba Muhameda :)))
franck svaka ti zlata vrijedi. Nije kašika što u zlatu iskovana, već zlatna, tvoja rijeć, što iz usa prozbori kako jeste. P.S. a za kahva mogu reći da mu mama onakva kako je opisa drugima, jer da ima išta Bosanskog nebi se kahva zvao, rasistićko vanago jedno. Kad odeš u market pa proćitaj, konju, kako se taj napitak zove.
Ante ako ne bude para jeb.... te bahra kituša
Jebeš državu koja zavisi od jedne uplate MMF-a.
Molim Boga da MMF obustavi sve transe pa da dode do totalnog rasula
Ante Ukrajina, a ne Krajina. Volio bih da braća Amerikanci sravne Rusiju sa zemljom u čast Ukrajine, a da mi Bordo Armija, najelitnija podgrupa Hordi Zla, s temeljom sravnimo Šugavičko ruglo zvano Stadion Grabavica.
a naknada za odvojeni zivot koju svi trebamo dobiti, jer zivot je negdje drugo a mi svo ovdje..?
Drzava ovisi o MMF-u, nece kasnit' sada a sledeci mjesec sta ce bit to ptice znaju...
Ma moj Krajina i ti si nesposoban za medalje
Ante Lopovina....
kmeeeeeeeeeeeeeeeee
pa gdje si kikseru jel to legla dnevnica od klixa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
toooooooooooooo raspade se protektorat kmereeeeeeeeeeeeeeeeee
a ti sunce kad pocnu kmecati razni zlatni ljiljancici u nazadnom dijelu Federacije :) ) ) "Haso ba nehmam ba hljeba da jedem ba a obecavao nam Alija zlatne ba kašhike ba " :)))) Polako , izolirani kao opasan virus , omraženi od svih Sadakistanci prezivljavaju . Hajde nema veze :)))
ubaci nam link genocidas koje obecao zlatne kasike,da svi jednom to vidimo....
pa ja, niste nas dovoljno pomuzli, ajte još malo...mater vam je*em!
Nista nije nerjesivo pa tako i ovaj problem se moze rijesiti, i nadam se da ce Vlada i premijer poduzeti i odraditi onako kako su rjesavali mnoge probleme do sada, prije svega probleme iz proslosti pa i sadasnjosti!
koliko vidim u BiH ce uskoro da bude povuci potegni...nadam se da ce RS ostati stabilna
temelji su vec odavno potkopani,ocekuje se urusavanje...
kazete prosecna plata 430-440 evra...od onih koji imaju posao koji procenat su u politici sa platama od 3-4 hiljade evra a koji procenat zaposlenih su oni koji stvaraju neku vrednost...i za koju platu oni rade...zato ce da se urusi