Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gas!!! Objavite i koje nick-ove koriste na KLIX-u. ;)))))))))))
https://www.facebook.com/anonymous.cro/?fref=ts evo bradonja
ista brada samo drugo pakovanje, ne razlikuju se jedni od drugih, sve to po kratkom ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Anonimusi molim Vas da mi izbrisete kazne iz registra da mogu na sebe napokon auto registrovati da ne moram vise na babu
Hahaha samo da naglasim da ja volim bradonje ... :D Ali ne ove radikalne... Nego sa tetovažama, pirsinzima itd :D
1) Slike postavljene na FB stranicu “Anonymous Hrvatska” predstavljaju screen shotove IDDEEA (CIPS) baze podataka. Baza podataka je otvorena preko web browsera, a adresa u browseru predstavlja privatnu ip adresu, što implicira da je baza podataka otvorena lokalno, odnosno nije provaljena sa vana. 2) U dnu svakog screen shota se vidi jezik na kojem je operativni sistem. U svim slučajevima jezik je SR (Srpski). Koji Hrvat koristi Windows na srpskom jeziku? 3) Zaglavlje web browsera prikazuje: “Direkcija CIPS, ICITAP 1998-2004 godina” – ovo će biti bitno kasnije 4) Na pojedinim slikama (screen shotovima) je očito da je otvoren folder pod imenom “vlado j”. Pretpostavka je da je ovo “home” folder osobe na čijem računaru su slike i nastale. Ukratko, radi se o osobi koja je još 2010. godine napravila spisak od 45 navodnih teorističkih organizacija u BiH, i lažirala zaglavlje Vijeća ministara BiH. Pregledom interneta, može se doći do informacija da je ista osoba bliska direkciji ICITAP u BiH, i još uvijek je u policijskim strukturama u Republici Srpskoj. Anonymous Hrvatska samo služe kao alat putem kojeg ovaj službenik policije RS opet objavljuje neprovjerene informacije.
Koliko su napredni anonymousi ovi. Koriste Internet Explorer i Win98 u 2015-toj... WOW
hakera i prdacine
E CIPSA i govana, svaka budala može ući.
Svaka cast samo Anonymousi da koriste Internet explorer 6 ono bas je napredna tehnologija nema sta, Ip adresa ...pa bar 90% kucnih rutera koristi ovu IP adersu i opseg 1 Jos je garant User:Admin pass:admin
nema vecih terorista od usthasa!i nihova imena molim!!
Oborite web stranicu Vijesti ummeta, time ćete pomoći BiH u borbi protiv terorizma.
a kako misle napasti anonimusi ? preko fejsa? hahha
Jedan od navedenih na stranici me je napao dok išao u srednju školu, jer sam nešto opsovao. Naravno, psovka nije upućena njemu. Jedna od onih psovki igrajući PES-a. :D
Ovdje se treba zapitati koliko su licni podaci zasticeni kada ih svako moze provaliti ;) Ili su ti podaci proslijedjeni dalje pa se ovi sada hvale da su probili u bazu podataka. U svakom slucaju mislim da bi se drzava trebala baviti hvatanjem ovih internet terororista koji sebe nazivaju hackerima tj. anonimusima.
HRvatska ispunila svoju OBAVEZU I BAVILA SE OBAVJEŠTAJNIH RADOM U BIH ! Podatke koje je HDZu Hrvatske donio član predsjedništva BiH prilikom glasanja na hrvatskim izborima izvještajnoj službi HDZ koja se na facebook oglašava kao login anonymous.cro
DA lični podaci se čuvaju u BL, ali obzirom da je prije nekoliko godina ukraden laptop sa podacima svih građana BiH, sad su podaci dostupni čitavoj zemaljskoj kugli. OSIM U BIH ! NAravno niko nije odgvovara, zar radi obične krađe laptopa. Ma aaaaajte molim vas :))
S obzirom da je riječ o windows 98, a pretpostavicu da današnji hakeri koriste novije/druge operativne sisteme, moje laičko mišljenje je da su slike pravljene od strane nekog zaposlenog koji ima pristup bazi podataka.
ovo su vjerovatno podaci o pripadnicima el mudzahid ili neke takve vojne formacije koja je djelovala u bosni 93 do 95. moguce je i da im je jedina spona pripadanje selefijskom pokretu al ova baza je toliko stara, da svaki od ovih sa slika, danas ima svoju skolu selefizma sa nekoliko polaznika.
nije bas tako.. ima ih na spisku koji su tad imali 10ak godina..
Sad nastupa novo doba , novog Josepha McCarthya. Majku vam fašističku, anonimusi, da imate testise ne biste bili sakrivene pizde.