Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da se upišem,da vidite da pratim zbivanja koja su u trendu...jesam li zbog toga džet-seter?
andjelinin.klitoris.ba
E zamislite da Anđelina izjavi da je posjetila portal klix.ba... Koliko se lože na nju, na početnoj stranici bi bio samo jedan ogromni članak preko cijelog ekrana: \"Angelina Jolie posjećuje klix.ba\" Onda bi 5 godina svaki dan pisali nešto o njoj.
Samo da vas obavijestim da sam i ja jutros popio kahvu, a onda sam obavio veliku nuzdu!
Jao kako bitna vijest u pm.
e eto sve pucam od muke...hahahahahahaha......
Svaka cast Angelina, bila is i ostajes kraljica ljepote i srca ! Sarajevo i Bosna te vole a i ti njih! Puknite dusmani s lijeve i s desne strane Bosne !
je savrseno u pravu ameri bosnu vide iskljucivo kao mjesto na kome bi mogao zapoceti veliki sukob islama i pravoslavlja bosnjaci i srbi tu samo sluze za potpalu o tome je do sada javno progovorio samo jedan bosnjak i pokazao da je plemic hasan cengic
haelp baznijaaa, đenosaaajd
Dje Bred?
jeli pila kafu iz fildzana ili soljice?
Ovakva zemlja i ovakvi ljudi zaslužuju ovu \"umjetnicu\", ali i Purivatru & comp. Jer, ova \"bivša narkomanka\" (V. Rudan) je članicom CFR (Council on Foreign Relations) -- prema američkom časopisu \"People\", 1997 -- jednog od 4 glavna svjetska masonsko-jezuitska bratstva koja su rasturila SFRJ, nedavno Libiju, sada rasturaju Bosnu, Siriju... Ona je dobila pare i scenario da napravi što krvaviji film, koji će doprinositi daljnjem zaoštravanju etničkih tenzija u BiH! Tako to oni rade. Bosančerosi, pamet u glavu, ne svađajte se međusobno, Ameri vam rade o glavi!
Angelina Jolie je posjetila WC u sarajevu, nasi reporteri objavljuju da je oprala ruke.
\"Angelina Jolie prdnula i lonac !\" Lonac ce biti izlozen u Muzeju Sarajeva, kao uspomena buducim narastajima na veliko prijateljstvo Angeline i grada Sarajeva..
dočekuša, proljevuša, sikteruša detaljno molim
hollywodska