Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe cuj Aner Suman. Eto bordela u novom gradu i dobrinji. Lik ovisnik za nocnim klubovima i prostitutkama
Čuj postavili Harisa Plehu, onog narkomana i dilera.
JADNA DRZAVA, KADA BUDALA PROGOVORI I FUKARA ZAIMA.
UZAS JADNI MI.....................................FUJ
Sudeći po komentarima, samo će greenpack glasati za ŠumaR-a. Bolje za ŠumaR-a, da ne bude para za izbore... :)))
Anere svaka čast, samo naprijed, najbolji si PS. Ne obaziri se na dole navedene komentare smiješni su !!!!
Nije 560.000 KM, nego 220.000 KM. Ostalih 340.000 je namjenjeno da se pokriju troškovi nelegalno izgrađenog kružnog toka na Dobrinji. Imam informaciju, da je predsjednica vijeća te općine odbila prihvatiti rebalans budžeta općine, koji je tražio SDP, jer su htjeli u to uklopiti spiskane pare za već tada završeni kružni tok. Bukvalno taj kružni tok još nema finalizirnu finansijsku konstrukciju, upravo jer vijeće, koje je evo sada smijenjeno, nije htjelo prihvatiti legalizaciju kriminalnih radnji tzv. \"malog Sanadera--> Damira Hadžića\". Svašta. Očekivao sam da će se bar u toj općini stanje normalizovati, ali izgleda da će biti malo teže otjerati tu mafiju sa kormila.
BAJRO BIBER ovo onaj sa biroa sto trazi pare za zaposljavanje
Potrositi toliko nasih para radi 6mj. do izbora, pa to stvarno nema smisla, da smo pametni kao sto nismo trazili bi da od tih para obnove obdaniste ili nesto drugo a nikako dati tolike pare da bi se neki uhljup namjestio u stolicu pa makar i 6 mjeseci. Pa ovo je totalno ludilo, da imam moc kao sto nemam nikako ne bih da da se ti izbori odrze. Zajedno imamo tu moc al da sad to predlozim bilo bi ,angazovala ga neka stranka, tako da ovdje nema kraja idiotluku.
Eto porezne obveznike će SDP koštati novih 560 000 maraka. Ma prava sitnica , važno je da se udobno smjeste u nove fotelje. Ma nisu to nikakve pare mogli bi se recimo 1800 penzionera odreći po jedne penzije ili recimo 3800 bivših boraca da se odreknu onih 150 KM što (ne)primaju sa biroa. Ma pare se uvjek mogu namaći. Samo malo pooštriti socijalnu politiku pa recimo našim majkama i očevima ukinuti dodatak na njegu, invalidnost itd. Ovi šup.ci što velićaju Damira i Šumana sigurno su imali debele lične koristi ili je tek trebaju imati.Do sada svako radno mjesto koje se ukazalo u općini Novi Grad je bilo namješteno za nekog ,,svog\'\'. Nadam se da bog sve vidi i da će kazna doći kad tad.
samo naprijed Anere, crknite dušmani (nit je raođak Hadžićeve supruge, nit je bio u Austriji, nit mu je mama član SDA pogrešno ste informisani!!) Pobijedit ćeš Anere i u oktobru!!!!!!!!!! Svaka čast
Ima da nadju pare i da raspisu prijevremene izbore jer ovo je sve nelegalno i izbor gradjana ni pod razno ne bi bio ovaj Aner Suman. CIK je svoje rekao, gradjani moraju izabrati nacelnika pa makar od tu funkciju obnasao i 6 mjeseci. Ako ne mogu da nadju pare neka se reketas Hadzic vrati i odradi svoj kriminalni mandat do kraja pa onda neka ide na vece pozicije.
ma ja sjednu jedan hadžić i jedan radeljaš i sve dogovore u četri oka to što ovaj drugi ima toliko bespravnih objekata kojie damir ekspresno legalizuje za dizanje ruku nikom ništa čak i plaća za njega uređenje građevinskog zemljišta svaka čast za ministra
Aner Suman bliski rodjak supruge Damira Hadzica, decko koji je cio rat bio u Austriji kod tatice koji je radio kao policajac u ambasadi, majka dugogodisnji clan SDA itd itd itd Damir Hadzic je izdao svoje glasace i cim mu se ukazala prilika ostavio je i opstinu i gradjane i otisao da glumi Ministra a po tazbinskoj liniji ostavio svog polusposobnog pulena da 5-6 mjeseci glumi nacelnika :-( SDP je ugasio u Opstini Novi Grad a to ce najbolje vidjeti na slejdecim izborima ..
Jel Hrvat ili Zlajin Hrvat?
Koliko li je Damir platio BOSS-u da opet dignu ruke za njih? Inače Aner Šuman je dva puta smjenjivan sa pozicije predsjednika općinskog vijeća, ali prvi put je vraćen, jer je Damir kupio koalicione partnere iz BOSS-a. Evo sada ga nisu vratili na tu poziciju, ali su kupili BOSS, da bi opet imali većinu u vijeću. Koja bljuvotina od politike i koji kriminal sa novcem budžetskih korisnika. Hoće li sad Šuman uvrstiti i lovu od kružnog toka na Dobrinji u rebalans budžeta? Ako to uradi, potvrdio je kriminal svog mentora Damira Hadžića, a garantujem da izbori neće biti održani, zbog \"nedostatka para\", koje je Damir spiskao u još uvijek nelegalno izgrađen kružni tok i u kupovinu koalicije sa BOSS-om. K R I M I N A L !!!