Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska ne treba stititi iskljucivo hrvatski narod u BIH, vec i sve gradjane koji zele da vide BIH u okvirima EU i koji smatraju da BIH pripada zapadu, EU i NATOsavezu , a nikako Srbiji, Rusiji, Turskoj ili islamskom svijetu.
@veselasova Pa to i jesu samo Hrvati, ostali su ili za ISIL ili za Rusiju.
Kada bi procitao(a vjerojatno se prati javno mnijenje u BiH) samo komentare na klixu na bilo koju vijet o Covicu i Hrvatima u BiH , vrlo brzo bi shvatio da nece i ne zeli stitit "sve"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kazu uvest ce treci entitet
Treba ga uvest u istu ćeliju ko Čoketa, pa nek si uvode treći, a mogu i četvrti, jedan drugom do mile volje.
Kad pročitaš na prvu misliš da će posjetiti dvije zemlje, a još kad se tu uplete entitetska priča onda misliš da ide i na drugi kontinent hahahahahahahahaah
a gdje će doputovati, ima se gdje u BiH doputovati recimo Sa, Mo, St, Ča, Li...
KradeZeee , a i sam stožernik , redovno dobija oko 100-120 tis. glasova.. Prema zadnjem popisu Hrvata je u BiH oko 550 tisuća... Pametnom dosta , da razumije da Hrvati u BiH imaju i drugih političkih opcija... PS : možda su baš Hrvati ( onih preko 300 tisuća koji nisu glasali za kradeZeee ) glasovali za Komšića ???
Znaci po tebi je izlaznost među Hrvatima 100% i glasaju cak i novorođencad :D Tudume!!! :D
@krstjanin Pametnjakiviću, saberi moje cifre koje sam pomenuo , pa ćeš videti da do 550 ima 130 tisuca, koji nisu izašli, a i to je vid glasanja... A što se tiće daljeg tvog komentara, neki glupi tudum te je napravio....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodin koji zna svoj posao!
Znači , dosta više vašeg ( domaćeg) sranja o nekakvoj ugroženosti.. Argumente na sto , koliko vas ima , šta sve držite u vlasti itd, .pravo nacionalnog veta i td... Nikakvi Hrvati nisu ugroženi u BiH , nego napačeni i obespravljeni stanovnici , a tih je najviše , jer za ove ; kradeZee i ostale ublehaše glasalo je oko 50 % građana , a ostali nisu... Gosp. Plenkoviću razmislite..
JEBENI KOMUNISTA!!! Na sljedecim izborima NEMA GA!!! ZIVIO ISTINSKI HRVATSKI SIN ZLATKO HASANBEGOVIC!!!!!!!
A evo i pjesme https://www.youtube.com/watch?v=DeHIiW_Q2YE
sljedeće*
Da je nama ovakav covjek u HDZ-u...
Što baš u petak,da nije naumio na džumu?
skonto da su ovi na dzumi, pa mu nece letat oko kaputa...mudro Plenkoviću mudro...
Iskreno ne vidim razlog tvog dolaska u Bosnu
@cro11 U svom izvještaju koji je objavio u "Zborniku za narodni Život i običaje Južnih Slavena" iz 1899. godine Antun Radić zapisao je zanimljivu rečenicu o hrvatskom imenu u Bosni. Antun Radić: "Na dosta mjesta dovoljno i nehotice sam se uvjerio da je IME HRVATSKO po Bosni i Hercegovini seoskom svijetu POSVE NEPOZNATO."
Treba organizirat skup podrške Hasanbegoviću pod Sebiljem. ŽIVIO, MINISTRE NAŠ!
Bujrum, dobrodošao!!