Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moze neki hrvat da objasni sta legitimno predstavljanje zanaci? Jel samo da hrvati mogu glasati za hrvata?
To znaci da te izabere onaj kojeg predstavljas, a ne da ti drugi biraju svog podobnog
nema veze što ti ne kontaš, bitno da je Šmit skonto
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ovo je realno najbolji upravitelj bosne ikada do sada, samo naprijed Visoki, puna podrška.
Sada je na redu da probosanske snage se ujedine i izguraju HDZ gdje god je to zakonski moguce. Dati im samo ono sto minimalno po zakonu mogu dobit. Nema dogovora nema beneficija koje su do sada dobijali.
Odavno govorim da smita treba otjeati pod hitno
sto licejemerna svabska nacisticka gofna ne napisu u analizi da je ovaj njihov nacista lopov nelegitiman.
Treći možeš tražit u Vatikanu a u Bosni ćeš dobit IMT traktor
Nikakav problem nebi bio da HDZ ili hrvati vole Bosnu i Hercegovinu. Pa nek biraju ako hoce i dva Covica!
Hrvati BiH ite kako vole svoju domovinu BiH sto su to i dokazali vise puta ali ne vole da M se nameće Komsic koji jednostavno nije izabran od hrvatskoga naroda na funkciju koja pripada hrvatskom narodu! Kafa to Bosnjaci shvate mozda budu i razumjeli svoje komšije!
Uništiti ovaj OHR na brzaka a i vrijeme je bilo. Sa ovim klovnom
Mogao bi Schmit sve ovo raditi i iz Zagreba, da ne ide na dogovor svaki put kod anemičnog i nosatog(grlića)...
Spas je u sirenju politickih ideja koje nadilaze etno podjele. Etnicisti sa sve 3 strane zele da zadrza postojece stanje i osiguraju svoju privilegiju na vlast. Za njih je Bosna udruzivanje 3 etno oligarhije. To vodi u etno podjele i nestanak Bosne koja je defacto i danas protektorat MZ sa uplivom susjeda u nj suverenitet
3. “Jedan čovjek jedan glas” nije osmislio Milošević kako su tvrdili na HRT-u već Mandela u Južoafričkoj republici kada su legitimni bijelci vladali nad crnom većinom
Za gledaoce RTV HB i pratice poskok.info, kamenjar i dr. 1. Nigdje i Dejtonu nije definisano legitmno predstavljenja. Ono što Čovič traži znači poništenje tog sporazuma
2. Poskočica da legalan i legitiman nije isto potječe od druga Lenjina. Dobro si pročitao parfem-ministre Milanoviću!
Hrvati u Hercegovini žive Hercegbosnu, dođite iz Sarajeva malo pa vidite, to je valjda ishod Komšićevog nametanja.
Bošnjački političari treba da budu uporni i da traže ista prava za Bošnjake u entitetu republika Srpska !!! Treba razgovarati sa svima u EU,Turskoj ,USA, i tražiti isto pravo za sve.Ovaj zakon ne može da važi samo u federaciji a u entitetu RS ne važi.Ili važi za sve ili ne važi !!! Ne mogu Bošnjake da predstavljaju Bošnjaci koji su u SNSD,SDS i slične partije.Dajte svima to pravo.
Soroševci se propeli na zadnje noge, ali džaba im.
Treci entitet bez rata nije moguc
@gooUser1614116501jaka ti ova ratni pobjednik🤣 dogovor dvojice fašista, napustite Hrvatsku mi ćemo Slavoniju, sve dogovoreno. Ako neko misli da se za 3 dana moze osloboditi država onda sa njim nije nesto uredu, to ne bi bez dogovora krivousnog i kasapina mogla ni Amerika.