Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci pobit ih onda nema nam druge
to bi im bila nagrada. treba ih poslati u zatvor da do kraja zivota tucaju kamen na onom autoputu sto ga grade 15tak godina. taman nekako i jesu mislili da ga zavrse za zivota.
tako ispada, ali nista od toga, bolje ih natjerati da se pate ostatak zivota.. smrt je glupost..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidite li vi da svi pricaju o tome da smo zapalili nesto a niko ne prica o tome zbog cega je narod to zapalio? Vlada KS nije dala ostavku, ostalo je sve po starom a naroda nema da protestuje. Mnoge vlade po Federaciji jos uvijek stoje i smiju se jer znaju da ce jos vise love poklepati na ove obnove gdje ce prikazati stanje 500 000, a ustvaru ulozeno 100 000. Moramo istrajati u svojim zahtjevima, a ne da nas mediji i TV guse zbog par arhiva, a niko ne prica da smo 20 godina trpili njihove sefove.
nacionalne stranke će vladati u bih, sve dok nacionalna pitanja njenih naroda ne budu rješena, i dok ne nestane priča o otcjepljenju i o građanskoj državi, federalna država, etničkig teritorijalnih jedinica je optimum sve i jedne višenacionalne države, u tim jednicama može doći do prave političke pluralizacije, dok god postoji opasnost od preglasavanja, ljudi će biti osjetljivi na nacionalno. postoje mnoge višenaciočna države, ne traba izmišljati toplu vodu, samo vidjeti kako su uređene, britanija, belgija, švicarska, španjolska itd.
Političarima koji pokušaju priču s ekonomske situacije prebaciti na nacionalizam i ksenofobiju, treba poručiti da će prvo njihove glave da lete i da se narod neće međusobno tući za njihove ciljeve.
bosnu treba podijeliti na tri dijela. to je jedina mogućnost da se požar obuzda, a ne da se širi na ostale entitete i da ponovo dođe do rata. palenje zgrade HDZ-a u mostaru od strane muslimana, nema nikakve veze s radničkim pravima, nezapošljenošću itd.
Kukicu, ne jedi govna. A ako se sada ne istjera do kraja, ako se ova stoka ne dozove pameti, zivi bili pa vidjeli - doci ce do formiranja Don Kihotskih gerila koje ce uzeti zakon u svoje ruke. Ljudima je dozlogrdilo, nema se vise kud!
https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Ne trebaju oni nikakvu pouku izvuci, oni moraju da odu zauvijek sa vlasti Od njih ne trebamo traziti i ocekivati da ispune nase zahtjeve.
ne huskajte narod jebem vam djecu usta.
Koje nacionalne stranke daj prestanite više sa šupljom - ovo kako vidim napraviše građani a po zastavama se vidi i koji
I bore se naravno protiv lopova krimosa koji se obogatiše dok svukoše ostale u ravan i naravno protiv svojih lopova kao najbrojniji narod imaju ih i najviše a ono ko fol nacionalizam-eto srbin i hrvat uništili gras pivaru uopće sarajevo, zenicu tuzlu bihać-prozirno do bola Nađi mi hrvata i srbina (neračunaj one na baterije) što mašu ljiljanom imaš od mene dukat
nema ovde nacionalnih stranaka ima samo lopovskih
Mislim da ovo pokazuje da se svijest Bosanaca polako budi, dug je put pred nama ali narod je ovim poslao jasnu poruku a to je da ne zele vise da budu mentalne sluge onih koji od nas prave nedefinisanu robovsku masu. Proteste treba nastaviti ali bez nasilja i sa jasno definisanim zahtjevima.
Analiticari rade za stranke!!!! Sve zivo i mrtvo sto narod uradi oni naprave kako treba da vladaju nacionalisticke stranke!!!
I "analitičare" isto nabijem na qurac.
Usvajanjima tačaka 4. 5. i 6. demonstranata iz Tuzle bi se uštedilo toliko da sve sve do sada uništeno može obnoviti za 6 mjeseci. Vidjeli su političari šta se desilo i sada znaju da može biti i mnogo gore. Mi idemo do kraja !!!!
vjerovatno su izgorile i umjetničke slike koje su visile po kabinetima i salonima....... ....naprosto se pretvorile u prah i pepeo........pa će se pojavit iznad nečijeg kamina
političarima se piše crno i da daju ostavke i da ne daju. oni ne mogu smiriti socijalni bunt jer neće moći uskoro ni podmiriti troškove državnog aparata koji ih štiti, a kamoli da smire gladni narod. ekonomije nema, a nesposobni su da je pokrenu što znači da je njihov kraj vrlo blizu. ako podignu koji kredit odgodit će vrijeme svoga kraha ali samo za kratko vrijeme. .