Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, moja Ana nije ti to ZMBT.
Ja mislim da će Mirza Šoljanin biti premijer KS.
Ana, nema gdje te nema, i tebe zapalo, dobra para sa lahke strane Kako naš narod voli guzovaču, svaki i svaka o sebi misle da prepametni a na sonu NULA, narod gladuje, 20 godina vladavine sve gore i gore i gore a oni pametni, daj bože da uzažive koliko su pametni. Svi ste vi praznoglavi lezihljebovići, kako bi vas veliki gospodin Tito smjestio u vešeraj gdje vam i jeste mjesto!
Poražavajuća je vaša politika i vladavina. Kada bi bili mudri pa malo ,,oslušnuli,, narod vidjeli bi koliko je jadnih, bijednih, gladnih, napuštenih, sirotinjsih penzionera i druge ,,fukare,, ne bi bili u ZVIJZDAMA. Sram vas bilo, ništa ne vidite od vašeg dobra, narod vam plače i gladuje.
Naravno da neće prisustvovati izglasavanju želja i volje Žutog i Šćepe!
ma ovo sve ode u pm
odbi im po par dnevnica
Hahaha... ma mi smo najgori narod na svijetu. Sve sto nam se desava zasluzili smo.
treba ih imenom i prezimenom prozvati
Ma nema nasekirala si ih maksimalno Neki su čak na infuziju morali ići a i bilo je slučajeva povišenog gornjeg a i donjeg pritiska
No sikiriki, sjedili ne sjedili, isto će naplatiti.