Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba da se zastiti autorski rad kompozitora i muzickog stvaraoca, naseg voljenog carobnjaka Merlina :-) Da svake godine obogati muzicku scenu sa mnogo "drka, drka, djon" pjesmica.
Nedajboze da Dini pokuca inspekcija, ne-daj-bo-ze.
Od ova tri jadnika-Merlin, Konaković i Hajrić (jadnici kao ljudi) a kao brod puni love koju su zgrnuli u ova pogana vremena kada pošten insan kaže ,,ja dobra vakta za pogana insana,, ne znam od koga od njih mi se javlja intenzivniji poriv na povraćanje. Liče mi na one likove koji se radi ,,ničega,, osjećaju kao bitni. Npr. Dino Merlin, hahaha kada gostuje na TV emisijama mada mi se želudac diže na njegov lik i djelo ali nipošto ne bi da propustim lični ugođaj gledajući ga kako tobože ,,vazi,, o temama o kojima pojma nema, dotiče se velikih umjetničkih inostranih imena i onako sićušan trepčući onim lukavim okicama filozofira li filozofira. Ni ova druga dva nisu daleko od ovog lika ali zaista je uživanje gledati kako izgleda kada se ,,jad,, osjeća bitnim- hahahaha
Jareći plagijator o zaštiti autorskih prava..tugoooo:)))
(gledajuci sliku): u mom zivotu prisutno je premalo kosarkasa
ko o cemu, dino o autorskim pravima
:D
Merlin pod krinkom potražnje svojih miliona se lafo bori za one koji su napisali 2-3 pjesme a sad nemaju šta jest ko ja :) Sumnjam ali haj :)
dino merlin zvani ANUS
ako je Dino prvi čovjek ovog ANUSA onda ce biti karanja
...ovo bi se trebalo zvati ANUS...
Prihvatite se lopate pa zaradite. Napravite nesto novo a nemojte samo kopirati jedno te isto i onda hocete neku zastitu. Svakako neslusam doma ce plagijatore pa me zaboli anus za njima.
U životu mi odvratnija trojka nije bila od ove na slici, Hajrić, Konaković i Merlin, gdje ih uslikaste zajedno. Sve gladniji od gladnijeg i veći duminaš i lezil***vić od veććeg. Blago ti je nama jedan sa glasićem kao dijete prije puberteta hara tobože pjesmom, drugi nam vlada (raspametio se) a treći se zadnjih godina šlepa kako kad i kako gdje. jadni li smo mi sa vama ako ništa bolje nemamo.
APSURDISTAN - Jedan od najvećih balkanskih plagijatora na čelu asocijacije koja štiti autorske radove. Dino se uvalio u aNus
Gladni Dino, vjerniče, da li ti je ikada dosta? Kada neko nema mjere zna se dogoditi da mu sve pusto ostane!
tipican primjer vijernika- POHLEPA