Bio prijetnja po sigurnost BiH
16
Ammar Al Hanchi deportovan u Tunis
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jabi vas vako zamolijo da me demportujete u švecku doživotno, vode se više nemere bit slaću vam para i falit gore đeku i ćevape, samo me gonite odavle
Sramota kako tjeramo pametne, strucne i uspjesne sa nasih 24 posto. Ammar Al Hanchi je jedan od vodecih svjetskih strucnjaka za eksploziv i bombaske napade na ambasade. Svaka zemlja bila bi sretna da ima ovakvog eksperta, a mi ga tjeramo sa nasih 24 posto!?
njega sad muce, sjeku mu ruku ili tako ensto
Ko god brani ovog teroristu koji je sa svojom bagrom zatrovao nasu djecu, da vise ni vlastite roditelje nece da vide, dabogda i njegovo dijete odvukli u propast. Iscrpio sve pravne lijekove, mars tamo odakle si dosao. Kakvih 5 godina, eto njega opet vamo zamjesec dana, samo s drugim pasosem.
Razmislimo samo na trenutak kako je danas njegovoj dječici i suprugi? Velikosrpski kriminalci koji u potpunosti kontrolišu sigurnosni sektor u BiH protjeruju našu braću, a od njihove djece prave siročad. Kako da sutra ta djeca odrastaju i gaje ljubav prema BiH kad im je babo od nepravednih institucija te države, bez ikakvog dokaza, doživio ovo što jeste. Nasramotu.
SRAMOTA KAD CEMO CET.NIKE POCET ISTJERAVAT IZ BIH ?????
ti si \'Sarajlija\' isto kao ovaj sto su ga nogirali...nemas ti blage veze sa Sarajevom papak jedan :)
hmm...ovaj mundžos je prijetnja a ša je Dodoi i dodikići i oni njegovi čmarolizci iz ercegovine??oni nisu prijetnja za sigurnost BiH??
Amerikanci svoje dobrovoljce naagrađuju davanjem državljanstva,a mi svojim to oduzimamo,zatvaramo i protjerujemo,jer tako žele oni koji su nas napadali i oni koji su to podržavali ili mirno posmatrali.
Bosnjak sam ali ovi arapi previse slicni vlascadima. To je CINJENICA!
Vidim, avion je iznajmljen u Hrvatskoj /www.delicair.hr/. Zar nije mogao Lagumdžijin, domaći, Radonjićev tj. \"Avazov\". Isplatniji je, domoljubiviji.....
ajmo gazda kuci odakle si i doso pa tamo prosipaj te gluposti i postani prijetnja za drzavo. to samo moze u bosni da se ovakvi maloumni truju narod. u svojoj drzavi bi davno bio kamenovan
Kome je žao,eto mu ga u kuću.Branio je on da ti ne kažem šta. Dok je trajala akciji po brdima oko Sarajeva,razni Al Hazreti i ostali al al su klanjali kilometar od mjesta gdje su naši momci ginuli.
nasih je 24% ali BALKANA....a Srbija ti je do KOSOVA i to jedva :)
Ja samo vidim radikalne bosnje uglavnom protjerane sa istoka Bih koji su dosli u nase Sarajevo da promovisu neke Islamske ideje i koji nas redovno sramote Evropskoj uniji od koje dobivamo pare. Dok god ima EU a ne nekih Arapskih para ovaj grad ce ostati civilizovan i ljudi ce hodati obrijani u normalno dugim hlacama. Vi mozete na vase voljeno Alipasino da zivite u zgradama koje je napravio jedini pravi vodja drug Tito.
moj preCsjednik se bori protiv odljeva mozaka ..inace bi dao avijon da ga odvezu po klizanoj cijeni ...ko druga mu zlajgumasa ...
ma tko ga yebe kad mu pršut, slanina,panceta,vino,rakija,piva,krvavice,kulen,kulenova seka,divenice,bržole,carsko nevaljaju