Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte molim vas kadrovi SDA?! Kako vas nije stid pa ta stranka promovise Islam, svaki put za Bajramski program na Hayatu, Bakir dijeli po cenera ispred Begove, a tek Fadil Respirator Armani i Sebija Diplombegovic.. Ma ovo je neka greska novinara garant...
i ovog lopova stiti osmica...tako da ce mu ostati pokradeni milioni u vlasnistvu...
Jel moguce da ovaj, Asim, Prevljak jos nisu osudjeni za stranacka zaposljavanja preko SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Oderat maksimalnom kaznom, ovo je poznata praksa svake vlasti, da nikom ne padne na pamet u budućnosti da radi isto.
Dok osmica drzi ranka debevca (predsjednik suda bih) za mu*a, sankcija i kazni za ove stvari nikad nece biti.
Sve što više Sebiju i Bakira Izetbegovića kaljaju, iako se njihovo ime NE SPOMINJE NIGDJE OVDJE, narod ih više voli. 💪🤝💚💚🤝💪
Svi tako zaposljavaju. Sto ne provjere kako i koga Anis Ajdinovic zaposljava u Federalnoj upravi za inspekcijske poslove? Zukic je mala maca za njega
Gledaj mafije nam unas socijaldemokratski klan
Kakse je naci ko se nije zaposlio preko stranackih veza nego ko jeste,svih stranaka
Čovječe, 6 godina se razvlači proces. U međuvremenu napravili koliko hoćeš novih lopovluka. SDA parapatriote...
Sva je galama na Zukića, odnosno na političare, a nitko da se zapita je li možda i obični svijet ne valja. Skoro svi su spremni podmititi, prisvojiti ono što nije njegovo, gurnuti ogradu prema putu, napraviti nelegalno kakav objekt, uzeti što od javnog dobra ili uništiti. Nije li i do običnog svijeta?!
Udar na Bošnjake,pravda za Asima...Selam,Asim me posl'o da ovo napišem
Tako to ide postovani gledaoci...crno na bijelo...Zna se koji kandidat se zaposljava, ostali se ne razmatraju!
Jeste ovaj narod unistili, za lijeka vam trebalo. I opet svim silama hoce na vlast.
SDA kriminalci su svojim kriminalom, korupcijom, nepotizmom i vjerom na baterije, otjerali više bošnjačke djece od svih agresora zajedno u BH istoriji, mhamicu vam lopovsku! Gori ste od chetnika i ustasha!
SDA lopovi su uspjeli spojiti kriminal, korupciju i nepotizam sa vjerom i Bogom! Pokrali milijarde KM od BH sirotinje, a otvaraju im javne kuhinje i dijele bajramluk, mhamicu im lopovsku! Da vjeruju, znali bi da je po islamu za takve Džehennem rezervisan!
Japan: Izvolite moj CV; Kanada: Izvolite moj CV; Australija: Izvolite moj CV; BiH: Poslao me Asim; Mhamicu vam lopovsku!!!
Ovo se i danas radi u domovima zdravlja i opstinama precesljajte ugovore.
Sve SDA i SBB mafija.. Korumpirani lopovi, nema većeg otpada u društvu od njih
Tihić, Sarajlić i Zukić su od države napravili stočnu pijacu prodajući radna mjesta i pozicije. Nekad je SDA bila narodni pokret Bošnjaka, da bi od Pokreta prvo postala obićna Stranka, pa na kraju čisto KRIMINALNA ORGANIZACIJA koja više uopće nema kredibilitet (ugled) i INTEGRITET da uopće zastupa Bošnjake i da se bori za državu BiH.
Jel to onaj što se u toku rata obukao u hanumu?