Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da si se ti dobro uhljebio u ovoj \"trajnoj\" BiH koja ima 2 enditeta, 10 Kantona, 1 distrikt, preko 150 raznih Ministara, 3 predsjednika, podjeljene gradove itd itd itd E samo u takvoj BiH ovakvi bilmezi coskastih glava mogu zivjeti na visokom nivou a svi ostali gledaju kako da prezive
I SFRJ je bila trajna (po izjvama Tite i komunista) pa sta bi? E sad ko je bio Tito a ko su ove vucibatine. Ustanovite red velicina i sve ce biti jasno.
ZUKICU, TRAJNA JE SAMO ONDULACIJA, A SVE OSTALO JE RELATIVNO!
Upravo TAKO,isto kao i ,JUGOSLAVIjA ! Gos,Niko Bosnu nemrzi Vec samo Bosanski NACIONALIZAM i SOVINIZAM\'kojeg bosna nema sanse da se na bilo koji nacin oslobodi /NAZALOST/ i takvi ljudi nisu trebali apsolutno da se naseljavaju TU,koji nezele da je izgradjuju,vec samo da je RUSE,te posvetite se ENTITETIMA i uzdizite ih i razvijajte,CiVILIZACIJSKI i u tome cete BOSNU,napraviti,PRESRETNU\" I sve dokle god MUslimani,Katolici i Srbi,vukli svako na svoju stranu-BOSNA ce biti u zaostatku i NESRETNA!!!
Amir Zukić: Jugoslavija je trajna, sve ostalo je prolazno Jugoslavija je trajna, sve ostalo je prolazno, poručio je na današnjoj konferenciji za novinare, u ime rukovodstva SDA BiH, generalni sekretar ove stranke Amir Zukić. Zukić je ponovio stav SDA da \"ko ne voli Jugoslaaviju i kome se ova zemlja ne sviđa može je napustiti ,može sa Inckom u Austrougarsku od koje je Srbija oslobodila BIH koa neotuđivi dio Jugoslavije . \"Ovo se podjednako odnosi i na Srbe i Hrvate i Bošnjake koji rade protiv Jugoslavije \", rekao je Zukić. Zukić je pozvao na zajedničku izgradnju Jugoslavije , multietničkog društva i državu ravnopravnih naroda, narodnosti i građana u kojoj će razlike biti prednost i bogatstvo, a ne razlog za sukobljavanje.
Dragi mladi gospodine.Meni se ne sviđa vlast u BiH pogotovu tvoja partija dali i ja mora da se selim!? Nigdje na svijetu niti jedna Partija nije svojim građanima rekla ako vam se ne sviđa izvolite selite! Siguran sam da toga nema niti u Koreji Uopće ne kontam što je pjesnik htio reći! Meni se ne sviđa ali neću seliti i točka!!!!!
putopisac.com
Koji kreten!Boli me kiki za trajnoscu kad mi zivot propada u iscekivanju prolaznosti ljudske gluposti!Bas me briga za trajnom BiH kad mene nece biti, sto bi moj sin pitao \"A hoce li ovaj auto put biti zavrsen dok ja narastem...\" Trajna izgradnja auto puteva, trajna pozicija pojedinih porodica i mediokriteta, a nasuprot tome prolaznost ljudskog zivota. Idi se lijeciti kompleksasu, ali znaj da su oni kojima se svidja u BiH istu i branili, a mnogi su otisli iz nje nakon sto ste se vi amnestirani podrumasi zauzeli pozicije i vlast!Neka vam je svima na cast i obraz...
e moj bilmezu jesi li ti svjestan svoje nesvijesti
Isto tako su, sjećam se dobro, pričali i za Jugoslaviju. I šta bi? Raspade se.
Što se tiče SDA,optužnice za organizovani kriminal i korupciju isto tako treba da su trajne i da ne zastarjevaju.
moj zukiću, trajna je samo tvoja ćelavica