Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast! I hvala na lijepim riječima,živio nam još 100 godina!
Allah te dragi nagradio i na ovom i na drugom svijetu
ovo je pravi Amerikanac za razliku od one bitange Nikolasa Hila otpravnika poslova ambasade SAD koji pravi tužilaštvu BiH spiskove za protivpravno hapšenje i zatvoranje ljudi
a jesuvam komentari sto trujete imladinu nakon 20 godina nejma to smisla
Jel se meni cini ili ovaj pakas pokusava malo skrenuti pricu na stranu? Kakve veze srebrenica ima i sve baljezgarije koje je rekao sa tim sto su njegovi ameri ubili jednog bosanca? Oce ovaj gospodin mozda i za to okriviti srbe?
http://www.stltoday.com/news/opinion/my-bosnians-hard-working-generous-strong/article_95d1d239-e278-5867-9213-a725a1bbee11.html
"koncentracioni kampovi u kojima su muškarci bivali primorani da kastriraju jedni druge, da siluju svoje unuke, bebe su bile vađene iz majčinih utroba i bacane od drvo, čitava su sela spaljivana do temelja..." Kakva gomila odvratnih lazi. Nevjerovatno da neko moze tako bezdusno, grozno da laze. Jadni covjek cega se sve naslusao. Sve mastovite ustaske zlocine nad Srbima iz Drugog svjetskog rata, ovi prepricavaju kao da su se desili muslimanima u zadnjem ratu. Ni stida ni srama.
Sta ti znas sasha?? Moj otac je bio pritvoren u logoru Sljivovica (znas u zemlji koja nije bila u ratu :/ ) Igrum slucaja je spasen od C krsta Eng gdje im je pruzeno utociste...ti ljudi su vagali 40 kg i u uzasnom zdrastvenom stanju.Imala sam prilike da slusam kroz sta su sve prolazili za to vrijeme zatocenistva (program psihicke podrske) od Silovanja muskaraca,tjeranja da siluju jedni druge cak i otac sina,tjerali ih da skacu sa stabala na glavu i da se prave da su u bazenu,prodavanje sibica usiju,spavanje na 2ma carapama bez odjece,tusiranje vani u zimsko doba hladnom vodom bez grijanja i bilo kakve odjece za promjeniti,i sjecam se jedne isprcane anegdote od jedne osobe zatocene u tom logoru iz Srebrenice -naredi mi jedan vojnik sa ostalim posmatracima da se pravim da vozim auto u livadi i ja tako moram,pravim se da vozim ( puska uperena u mene a zivot jeftiniji od jedne usi ) i vozim ja i pravim zvukove wrmmmm i pridje ti meni taj vojnik i poce me udarati kundakom,pitam ga sta
...sta sam sad napravio? a on kaze nisi dao zmigavac kad si skretao lijevo a ja ga pitam pa kako cu dati kad ka nemam a on ce meni izbaci lijevu ruku i pravi zvukove.Eto izivljavanja na sve moguce nacine. Poznato mlacenje kad bi se islo u WC je opcepoznata praksa bila u svim logorima pa necu pominjati. Nakon saslusanih prica logorasa nikad vise mirno ne spavam niti gledam nasilnicke filmove...a mozete misliti kako je tim ljudma koji su to dozivjeli i prezibjeli,pogotovo silovanima. Nek od boga stigne svakog kazna ko ovaj zlocin negira i nedaj boze ni najvecem dusmanu takvo sto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halide ocito da ti bilans glasanja nista konkretno ne govori,ja cu ti reci:DOSKOLUJ SE!!!!! Kad vec nemas sta da radis.
:( , natjera mi suze
I ja sam i vrijedan i posten i gostoljubiv i duhovit i velikodusan i obdaren,,, samo mi trebaa to vase drzavljanstvo kako bi spoznao svoj puni potencijal ha ya!
Zašto niste objavili fotografiju koju je objavio i Amerikanac? Umjesto toga naopako nametnuto obilježje nam promovišete. http://www.stlbosnians.com/wp-content/uploads/2014/12/Bosnian-lives.jpg
Lahko je srat' iz amerike!
Zar ne vidis da je mnogo lakse srati odatle gdje se ti nalazis papak jedan.Uzmi bolan radi sta umjesto sto seres,kao prvo pogledaj bilans glasanja na tvoj komentar.PAPAK!!!!!!!!!!!!!
možda bih i radio nešto da sam u ameriKi, a ovako ser.em odavde umjesto iz Amerike, usput...pose.rem ti se na komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ste puni Bosne, a i Bosna vas