Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lud zbunjenog 1990.-2009. --- Legislation Database ZAKON O DRŽAVLJANSTVU FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE: Datum donošenja: 08.10.2001, Naziv glasila: Službene novine FBiH, Broj glasila: 43 ... www.zakoni.ba/index1.php?act...uid...cls - Iz konteksta --- FEDERALNI PARLAMENT: Dom naroda razmotrio izmjene Zakona o ... 5 velj 2009 ... Izmjenama zakona o državljanstvu Vlada želi omogućiti, kako je obrazložila, da državljanstvo Federacije mogu dobiti i djeca rođena u ovom ... www.sarajevo-x.com/bih/politika/.../090205097 --- ZAKON O DRŽAVLJANSTVU BOSNE I HERCEGOVINE Format datoteke: PDF/Adobe Acrobat - View Zakoni o državljanstvu koje donose entiteti moraju biti u skladu sa Ustavom Bosne i Hercegovine i ovim zakonom. Član 2. Svi državljani Federacije Bosne i ... www.oss.ba/dokumenti/Zakon_o_drzavljnstvu_BIH.pdf - --- Internet Dnevnik dijaspora.info - Odobrene izmjene Zakona o ... Odobrene izmjene Zakona o državljanstvu FBiH Na prijedlog poslanika Socijaldemokratske
,,,sastat će se sa zvaničnicima Bosne i Hercegovine, Republike Srpske. pobogu, preradite tekst - ovo nisu dvije drzave. ne jos uvijek!