Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke gospodine Osmanagiću !!!
Pustite vi Shargiju, oni i meni već pola sata lupa minuse !!!
Ti si magnet za minuse, još samo da te Sema iskopa...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vani te cijene, poštuju. Ovdje te budalom naprave. Kralj. Ogromna širina, svestranost. Sve.
Kad kažeš "vani", misliš izvan atmosfere ili izvan tijela?
Semire, jesi li ti Meksikanac ili Bosanac. Pusti sad njihove piramide i potrudi se da demantuješ sve one tekstove i emisije kao što je jedna bila na National Geografic-u. Smatraju te šarlatanom i to su ozbiljne optužbe. Trebao bi se početi brinuti oko toga jer ako uskoro javnost ne dobije konkretnije rezultate oko piramida u Visokom ne znam koliko ćeš moći još imati bilo kakvu podršku oko svojih istraživanja.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] POSTANITE DIO TEAM-A VEĆ OD DANAS! Tomislav i Ivan Dusper, Hercegovina , 0038761323749
Sem :)
Pozivam urednistvo Klixa da objavi dokaze za ovaj senzacionalizam od naslova, u protivnom konstatujem da ovaj portal polalo ali izvjesno postaje adekvatna konkurencija EXPRESSU, BUMU, SCANDALU. Dokaze gospodo, fotografije sa te glamurozne dodjele KONGRESA SAD. Dajte nam izjavu te "ugledne" kongresmenke. Budite novinari a ne pajaci, u ovoj Osmanagicevoj SF tragikomediji. Jadno.
Ma yebo vas vishe Semir Osmanagic! Nema veceg srozavanja od velicanja ovakvog hohstaplera. Od svega sto je on dokazao je to koliko su Bosanci beznadezno glupi... lijeni i bezobrazni. Ruska akademija, americki kongres... grohotom se smijem!
A kad bi u "klikotorisu" i drugim postajama "piramidnog" ludila bilo i zrno od novinarstva onda bi oni uradili sljedeće: 1. Poslali bi e-mail na adesu USA Kongresa sa pitanjem o "nagradi" koju su "dodjelili" navedenom GpŠ (G ne znači gospodin, p znači pod, a Š šešir). 2. Poslali bi e-mail na adresu navedene članice USA KOngresa sa istim pitanjem 3. Poslali bi e-mail na adresu navedene Alijanse sa istim pitanjem. Pa bi na osnovu njihovih odgovora mogli čak i NOVINARI postati, ovako su samo telali GpŠ iz preVisokog "naučenjačkog" Univerziteta BrdoZvanoPiramida..... A odgovor je sasvim sigurno od sve tri stranke: "NIKAD ČULI ZA GpŠ-a"
Niti članica kongresa nema na svojoj stranici NIŠTA o navodnoj nagradi, a niti na stranici Kongresa nema NIŠTA o Jebivjetru Pod Šeširom, a sve stranice koje spominju nagradu su bosanske... Pa sad ti razmisli pošto je "piramida" u Sibiru...jadni "obožavaocu" (u množini) Jebivjetra Pod Šeširom...
Imena šefova "alijanse" koja mu je "dodjelia" "nagradu" bez navođenja na svojoj stranici http://www.allianceontheweb.org su sljedeća: 1. Yani Rose Keo 2. Miriam Diria 3. Veronica Wasek 4. Gashaw Debela 5. Ferol Beer 6. Bethlehem Zewede 7. Ayele Michail 8. Savann Kruoch 9. Gop Kucha 10. Gina Young 11. Azeba Desta 12. Sandra Buchholz 13. Nnenna Amugo ko što se vidi sve rođeni amerikanac do amerikanca... Alijansa se inače bavi sađenjem cvjeća u svojoj komuni, vođenjem starijih osoba na šišanje i brijanje kod lokalnih brica i sličnim aktivnostima....
Samo još naivni i glupi vjeruju ovom prevarantu, manipulatoru i hohštapleru. Priznanje svakako nema nikakve veze sa tzv. piramidama u Visokom.
već na prvi pogled je vidljivo da je samir šarlatan, no nije čudno to već reakcije naroda koji ovom manipulatoru daje podršku. to govori na kojem je nivou narod u bosni i kako je s njim lako manipulirati
I on je njihov :))) nakod sto su raznim uredjajima otkrili, poslali ga idi malo to iskopaj, i kad su utvrdili da su im masine i razna pomagala ispravna oko pronalazenja takvih stvari, naredili mu povlacenje, da se ovaj napaceni narod hebe oko svega toga u visokom !!!
Mujo: "Fato gdje se nalazi Keopsova piramida ?" Fata: "Ne znam ti si zadnji posprem'o" XD
Pa hoces prekopat tu planinu nicega vise!
Ovaj covjek zavrijedjuje vise paznje i vise je ucinio za ovu zemlju nego svi politicri skupa.Aferim Semire
Nakon sto sam vidio tko je autor ove malogradjanske pseudo-novinarske seanse (FENA), sve je daleko jasnije. Naime, autorica teksta je novinarka FENE, inace supruga doticnog "laureata". Bilo bi utjesno da su gospoda iz Klixa trazila bilo kakav dokaz za ovo kolosalno - OTKRICE, a sve u cilju da se pokazu stvarne namjere predratnog svercera na Stupskoj petlji, gdje je ordinirao Osmanagic, preprodavajuci visoko-tarifnu robu. To se za razliku od ovih manipulacija koje pise on sam a plasira njegova nova zena (vodila Folk show sa Sadinlijom), moze provjeriti.
pročitao sam sa vaš komentar kao i neke prije, vrlo pronicljivi komentari, lijepo je znati da u bosni postoje ljudi kojima se ne može šupljirati, pozdrav.