Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze se tek tako onaj dvorac od ambasade ostetiti a tek srusiti ! :)
jeli i jedan metak pogodio zgradu?
Šta je tu licemjerno? Pa psihopate poput Bush-a, Kissinger-a, Hitlera itd su gori od terorista.
Anders Breivik - psihopata (79 mrtvih) Mevlid Jašarević - terorista (0 mrtvih) Majku li vam licemjernu
Pa šta, pa neće valjda zatvarati ambasadu zbog svake budale koja pokuša izvršiti samoubistvo ispaljujući par metaka u zrak oko ambasade...
Uh, ko bi tebe shvatio @tambura!? Ne može te Titi upratit!
Pozdrav USA,Njegovoj Ekeselenciji Ambasadoru Patricku Moon-u i svim uposlenicima americke ambasade...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!! USA & BOSNIA & HERCEGOVINA 4EVER...!!!
SIGURNO je da sve vehabijske pokrete u BiH-i i na Balkanu PLACA , FINANSIRA I PODRZAVA ,SAVJETUJE i ORGANIZUJE teroristicka srbija i SANU masonska loza \"CRNA RUKA\" sa dobricom cosicem i borisom tadicem na celu u beogradu.! LOGICNO.!