Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vec je Raffi odputovao u SAD da lobira da jos ostane u BiH (pisu mediji u Srbiji). Glupi narode bošnjacki, dozovite se pameti, i da li ste pročitali najnovije priznanje Billa Clintona da je BiH u proteklom ratu ostala bez prave pomoći-zbog straha Europe od muslimanske države na njenom tlu. U tom je poanta !!!!!!!! I naravno da će ambasada ko fol \"pružiti\" podršku Raffiju, ali vidjet ćete šta će se dogoditi. Nisu amerikanci glupi, i vrlo će kulturno smaknuti Raffija. Raffi je oženio ženu iz BiH- izvjesnu Olgu.
MA problem je samo kako se desilo da \"sheme\" umjesto da odu \'GDJE TREBA\" neko provali u javnost, a akcija \"CISCENJA USKORO POCINJE\"...
Zavjera genocidne fasisticke srbije,genocidne tvorevine,rusije,bidta i pojedinih drzava EU-e za rusenje drzave Bosne i Hercegovine! Oslabljenje drzavnih institucija i stvaranje tenizija izmedju Bosnjackih lidera i OHR-a je jedini nacin da se nasa drzava politicki napadne(diverzija)al da to drzi u rukama srbija,rusija,genocidna tvorevina,KRIZA u koju ulazi nasa drzava politicki nije nikak za savjetovanje VEC iminentno HITNO reagovanje svih Bosnjackih i ostalih politickih lidera koji smatraju da je njihova drzava Bosna i Hercegovina!RAT vise nista nebi doveo dobro vec totalna eksplozija u regiji,imaju mnogi sta da naplate susjedima.ZNAMO DOBRO KO JE PALIKUCA i ko je poceo u Vukovaru a sigurno je da jos nije zavrsio svoj plan! BiH4EVER!
Boli FahrA racku za ovoga Rafija . Krenuo ko postanar u ratu, a sad 200 miliona eura kapitala. Ko je sad ovdje lud.Rafi kaze da tu nesto smrdi i svi se dignu on je anti bosanski, anti protiv anti. Lista 100% ispravna pogledajte samo porijeklo imovine sve i jednog. Pa zar nam treba jedan Amerikanac da nam na silu otvara oci, svak treba da pocisti svoje dvoriste, Srbi sa Dodikom, Hrvati sa Covicem, a bogami Bosnjaci sa ovom listom.
Vidi fahra junačine !!! Udario na amerike. Đe ćeš sokole? nu đavla
propo plan.. nista od 50 milijona
Kakve to veze ima podrska Ambasade sa zakonom u drzavi u kojoj radi kao prvi zamjenik. On za lazi i podvale mora odgovarati i tu ga ne moze spasiti ambasada niti vlada SAD, samo ako hoce mogu platiti troskove...
Pipo 03.11.2009. u 17:23 treba sve amerikance koji su protiv naseg fahrA proglasit nepozeljnim u sarajevu i procerat ih genocidashima u \"rs\" BIH4EVER ************** @LAZNI Pipo lopovcicu genocidni PODRSKA i JEDNOM I DRUGOM! A Amerikanci su prijatelji nasoj drzavi samo za tvoju informaciju! BiH4EVER!
Podrska Rafi i nasoj Bosni i Hercegovini!A i svim Bosnjackim liderima pogotovo PATRIOTIMA! BiH4EVER!
Cinjenice i samo cinjenice, a ostalo nastranu.
fahro je usro motku...
to pipo brate, tvoja glupost iz dana u dan me sve vise odusevljava :) treba izdat sabrana djela pipe sa sarajevo-x-a
treba sve amerikance koji su protiv naseg fahrA proglasit nepozeljnim u sarajevu i procerat ih genocidashima u \"rs\" BIH4EVER!
jao jao jao, jadni fahro... sad ga je definitivno posiopu...