Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast gospođi Špirić, takvi trebaju da predtsvljaju BiH i trebamo svi biti ponosni na njen rad i na rad svih koji rade kao i ona. Ona je jako revnosna i angažovana bila i tokom tragedije naših navijača koja se dogodila nakon vraćanja naših navijača s utakmice..... Veliko joj hvala u ime Krajine i Krajišnika... na i tada vrlo energičnom i ažurnom radu i pomoći koju je pružila porodicama stradalih navijača.
dok ne kaže da je rs vječna....
............koviljka...................jedina si pozitivna vijest danas...................
Bacam opkladu da je odlikovan sto je dobro omlatio :D
jel ovo nikolina zena il sestra?
E, jesmo se usrećili.......... :-)
Gilf pravi
SVAKA CAST,,, evo suze ne mogu kontrolisti.. :) smo je bilo pitanje kada ce se ovo dogoditi!.. To Koviljko lutko nasa!
Poljska je dobra zemlja...ustvari svi Katolički Slavenski narodi su daleko kulturniji i civilizovaniji od Pravoslavnih..
Eh kad bi znali sta poljski katolici misle o vama...