Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto je odlicnu sliku poslao o Bosni?? Jer vi mislite da su svi muslimani teroristi?? Pogledaj ko je sve jos bio na brodu pa onda otvori diskusiju.... Jer zbog zlocina koji su uradila vojska pc-ja i njihovo rukovodstvo i zbog kojeg postoji medunarodna presuda treba da cijeli svijet misli da ste vi genocidasi??? Zalosno je koliko ste zaslijepljeni tom svojom mrznjom sa kojom necete nista ostvariti kao i 90-tih.
Ovaj mora da je rodjeni bosanac. \"Odličnu\" sliku je poslao o Bosni. Bruka
pa sta ako je arap. vidis da je ozenjen Bosankom i naturaliziran? Da je nezakonito dobio drzavljanstvo, vec bi Dodik sredio da mu ga oduzmu, prema tome ne serendaj. Covjek je BH-drzavljanin i treba da uziva konzularnu pomoc nase ambasade. A ovo sto je uradilo MVP i ambasadorica Levy je skolski primjer funkcioniranja konzularne sluzbe. U normalnom svijetu bi to bila samo prolazna vijest, ali posto je to BiH u kojoj nista ne radi kako treba,onda moram recu: svaka cast .- ljudi rade svoj posao!
ovo je neka arapina,kakav bosanac kakve trice, pogledajte samo kako se zove !!!!!!!!!