Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA JAPANSKOM CARSTVU NA POMOCI KOJU JE PRUZIO BOSNI NARAVNO DA SMO PRIJATELJI JAPANA, SIGURNO NISU ONI KRIVOSLAVNI BARBARI IZ BG PASALUKA
Svaka cast i podrska Japanu od Bosne i Hercegovine. Japan je jedina drzava na svijetu koja je bombardovana nuklearnim oruzjem i tragedija Fukusime je jos jedna velika tragedija u toj lijepoj zemlji... Japan nije samo onaj placenik koji je dao Bosnjake zrtve srbima. Japan je jedna od najstarijih kultura tradicija na svijetu, narod koji ne spava i kahvenise vec radi, konstruise, obrazuje se i ima konstruktivnu i prosperitetnu viziju buducnosti...a kod nas u BiH-i ?!
Sinko Semire Kebo nije ministar već podpredcjednik FBiH . Inače čovjek koga će ukopati sa zajedno sa foteljom mada i na lokalnom nivou ne prelazi cenzus za popišano općinsko odborničko mjesto . Ali jednom kad se zavrtiš ko kometa samo se vrtiš u politi ci. Kukala nam majka..
Svaka cast dobro se neko sjetio , sve pohvale ministru Kebi!!!!
BOSNIAN AND JAPAN FRIENDSHIP !!! LONG LIVE JAPAN AND BOSNIA :)
Ja sušim-a Kvasi..Ja sušim a Kvasi, cunami..j.e.bo li vam Jasuši Akaši m.a.ter ! sjećate li se Srebrenice m.a.micu vam gov.narsku žutu !
sao goji tufahija goji :D
hvala na minusima ;) sad mi je jasnije sto ste retarderski narod ;)
Fuck The Rest Kebo Is The Best!!!!!
Tesko zemlji kuda vojska prodje, diplomati sto u Bosnu dodje, i djevojci koja sama dodje. Tesko vuku mesa nejeduci, i pametnu Bosnje setujuci, a Japanu cunam putujuci. Sajonara Hideo san !
kome su muslimani pomogli a da nije islamska zemlja???Pa oni samo sebe vole,ti koji su položoli cvijeće sigurno nisu muslimani već neko od ostalih naroda,a što se tiče BG pašaluka oni su čak i pare i pomoć slali za razliku od vas.
je li dosao Jasusi Akasi da se zahvali :) jbo vam Japan sve po redu.... 8000 zivota se pitalo zbog jednog japanca za nesto sto se moglo sprijecit a mi trpamo i pertle u njihovu guzicu za par p0 sranih autobusa i nesto donacija.
Japan ima prirodne katastrofe a mi imamo izabrane katastrofe pout Kebe & co.
Ambasador Japanac Y.e.b.o-- ti Akachi onaj u ratnom periodu ,sto je blokirao svaku pomoc Bosancima !
prvo, gradjani u bih ne postoje - postoje samo tri konstitutivna plemena drugo, stanovnici bih ne zele sami sebi dobro, a kamoli nekome drugome